reklama

Sierpień 2010

reklama
bombusiu a ty nowy suwaczek masz? bo wydawało mi się że jesteś w podobnym czasie co ja, a tu nagle 37.tc?

buszuję po allegro w poszukiwaniu koszulki do karmienia - czas powoli kompletować torbę szpitalną ;)

Marulko, bo teraz mam ustawiony w/g OM czyli na 19.08 takiej daty sie trzymają lekarze, mnie wychodzi później, ale jak to będzie to czas pokaze, ale jeśli miałabym miec CC (chyba że mały fiknie) to w/g OM.

Ewelinko no to 100 lat w szczęsciu Wam życzę!!!!!

Witam!
U nas znowu pochmurno i deszcz, zaczyna się robić deprecha. Ja już po śniadanku, popijam herbatkę bo mam straszną zgage po porannej kawie i jak zwykle muszę Was ponadrabiać, bo wczoraj popołudniu się wzięłam za szykowanie prezentu "panieńskiego" i już nie zdażyłam poczytać wczoraj.

a tu macie parę fotek mojej własnoręcznej pracy. Kartka dla przyszłej Panny Młodej Zobacz załącznik 269308
No i ten Wór ze sposobami na męża Zobacz załącznik 269309 Zobacz załącznik 269311Zobacz załącznik 269312 Zobacz załącznik 269310

Na żywo troche lepiej to wyglada.
A teraz zabieram się za czytanie i odpisywanie! buziam

bombusiu, martuśko- serdecznie dziekujemy oboje! Całuski;-)
weroniczko- jestem w szoku :szok: GENIALNE!! masz talent! Mało ze pomysł swietny to jeszcze super wykonanie:tak: Baw sie dobrze :-)

Ostatnia edycja:
Pajka napisała, ze wychodzi dziś do domu (oczywiście w dwupaku) i będzie na BB.

Weroniczko ale masz zdolności, pięknie to poszykowałaś, no Ty to jesteś prawdziwa przyjaciółka, czekam na relacje z tego panieńskiego kochana:)))

Witajcie dziewczyny

Ciamajdko- wspolczuje takich przezyc.....:szok:

Fiufiuu- no to teraz zostalo ci czekanie tak wiec gratuluje udanej wizyty:-)

Polionna- super , ze wszystko oki;-)

Lahinka- kochana kazdej z nas sie dluzy, choc zauwazylam ze coraz wiecej ma juz swoje dzidziolki:-)

Niunia- trzymam kciukaski za wizyte

Jejku jak przeczytalam o tej wrzesniowce Pati26 to normalnie lezki mi polecialy tak wspolczuje tej rodzinie straszna tragedia glownie dla meza i jej dzieci.... brak mi slow poprostu wielki smutek. :-(
a u mnie jak widac nadal w dwupaku noc kiepska niestety od 3 w nocy niemoglam spac , az poszlam do drugiego pokoju sie polozyc aby nie obudzic M brzuch byl twardy a mala szalala jak by byla na dyskotece.... boli mnie pod brzuchem i ciagnie mnie cos w pochwie taki bol no iestey poranek tez zaczol sie kiepsko zjadalm sniedanie i tylko chlebek z maslem i znow wszytko zwrocilam juz niemam sily niewiem jak mam brac wiztaminy jak w sumie wszytko co zjem to zwracam ???
Mam nadzieje ze lepiej sie za pare godz poczuje bo chcialam co porobic a nie leniuchowac tak jak wczoraj.

oki - zycze wam udanego dnia o u mnie ciagle pada i jest smutaskowo;-)

reklama
Cześć!
A ja dzisiaj podobnie jak Polianna mam wolne od starszego dziecka:-) Dziadkowie zabrali Basię do siebie, a ja na 11 wybieram się do fryzjera, później trochę posprzątam, a na 16.30 wizyta:tak:
Noc taka sobie-budziłam się co chwilę na siku i nie mogłam spać przez to co przeczytałam o tej wrześniówce:-( Tym razem brzuch nie bolał ani trochę:cool2:
Bogusia-nie zazdroszczę tych mdłości i wymiotów:sorry2: Mówiłaś o tym ginowi?:confused:
Weroneczko-super-ale się napracowałaś:tak:
Ewelinka-na pewno teraz bliżej niż dalej do porodu-wytrzymasz jeszcze te kilka dni:tak:
Cayra-daj znać co u Ciebie:blink:
Andzia-i co są jakieś skurcze?:confused:
Marulka-to punkt dla Ciebie za dzisiejszą noc:tak:
Ciamajdko-Ty tez się męczysz... Życzę powodzenia dzisiaj w spółdzielni:tak:
SARKA-super, że na razie mały nie chce się wydostać z Twojego brzuszka;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry