Black_Opal
Fanka BB :)
Polianna no teraz to mnie nawet wystraszyłaś trochę ;/ Oby się udało bez tego specyfiku
A co tam UDA SIĘ !!! Trzeba sobie tak codziennie powtarzać to może zadziała ;D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale chyba tego nie zrobią??????? no mama nadzieję, że zdążymy my sierpniówki zgarnąc, bo mozna sie kuźwa wkurzyć nooo,
nie dość, ze na nasze dzieci państwo gówwwno daje to jeszcze i to chcą zabrać, marnego tysiaka, ale jak dla nas potrzebnego

.....powodzenia kochana;-)

no popatrz to dziecko sie moze udusić!!!!!!!!!
..........słyszałam wczoraj o tej "waszej" pielegniarce w wiadomościach trąbili... koszmar...laktator elektryczny jest cudowny przyzwyczaisz do niego piersi, mnie pomagał bardzo, ręczny wcale.......buziaki dla Ciebie i synka
ale mnie to pasi, ja nie chcieć upałów wrrrr

bo zrobiłam ogrone zakupy i ledwo z nimi doszłam do domu i od razu padłam na łózko, wstał mój Adrian i mówi "wiesz co mamuń Ty nie masz dla siebie i Alanka litośc"!!!!! 
ale sie uśmiałam, ale on już idzie po resztę zakupów warzywa, owoce ...
ale poleżałam i na szczęscie przeszło, ochhhh ja głupia za dobrze sie czuje noooo!!!!.....a M zadzwonił i pyta jak sie czuje, a ja mu na to , ze idealnie

bólu brzucha już takiego mocnego nie mam, ale chyba przeszedł na krzyż, bo doskwiera ale da się żyć.
czekamy na info z ktg 
ciekawe dlaczego tak hmm
to witam w klubie wymęczonych bólami @. Ale u mnie tak jest przeważnie 3 dni super samopoczucia a potem trach w nocy bezszczelnie dopadają :-(
aż się boję jak to będzie. Dobrze, że zajrzałaś do malucha. W kołysce chyba wogóle mniej miejsca niż w łóżeczku. A u mnie uspokoiło się. Mam nadzieję, że jeszcze tydzień będziemy w dwupaku