luizka4don
Fanka BB :)
Pajeczka-Czyzby nowy avatarek?? śliczny kociaczek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
, ale nie usnę, bo potem znów w nocy będe sie kręcić z boku na bok

tutaj sprawdzaja czy wszystko ok i do domu no takie zwyczaje,dziecko bez wod moze byc 24 godziny.Jesli nic sie nie bedzie dzialo mam przyjechac ok.20 do szpitala.Ty nie masz na to wplywu czy zostajesz czy nie poprostu tak jest.Powiem tak skurcze sa nieregularne ale 15 min to az sie zsapalam z bolu![]()
- jednak nie mam czasu Was nadrobic- troche czytam ale nazbieralo mi sie pracy i jeszcze zaraz z mala wychodze do lekarza.

. Takie zwyczaje sa u Ciebie - jak pisalam kolezanke 3 razy odsylali. Ale w sumie spoko bo jak wody czyste to mozesz spokojnie poczekac w domu;-)zawsze inaczej niz w szpitalu. Ale Ci dobrze - najpozniej jutro bedziesz tulic maluszka!!!!!
zalaczyl mi sie motorek i wszystko blyszczy znowu. Tesciowa to mnie pytala co na kolacje bedzie - niech spada na drzewo bo juz dzisiaj mam limit robot wyczerpany
Komoda jak bedzie to oczywiscie ze pokaze - chyba z marszu caly kacik dla malej, bo wymyslilam przemeblowanie jeszcze....Ciekawe co M na to..pewno
hehe.
ale podpadowa;-)pakuj sie pakuj, bo faktycznie w kazdej chwili moze ruszyc
Ja tez bym wolala jakis zespol z humorem do porodu, bo na smutasa to nie bardzo

ale jak tylko dojde do siebie po wszystkim to beda meeegaaa zakupy

Fajne rzeczy na tym allegro i rzeczywiscie niedrogie
napelnilam brzuszek i teraz to faktycznie leze i pachne jak to okreslila Ciamajdka. W planach na dzisiaj jeszcze komoda i przemeblowanie.Ciekawe czy M spasi i uda sie go przekonac - pewno od razu bede marudzic zeby lozeczko tez poskladal bo mi to sie na MAXA zalaczyl ten syndrom i chce miec wszystko na cacy i to JUZ najlepiej