reklama

Sierpień 2010

reklama
Coś czuję, ze Starlet urodziła;) bo się coś nie odzywa...
i może u Rozalki coś ruszyło...

Pajkaa
cudowny awatarek - to ja też poszperam i sę zmienią ot co!!!;)

jenny83 kochana - jejku przecież my mamy w tym samym dniu termin;( i nie zaczekałaś na mnie;) kochana trzymam kciuki - powodzenia...żeby było lekko i nie bardzo boleśnie, żebyś mogła bardziej świadomie odczuć radość z pojawienia się dzieciątka na świecie...jejciu zazdroszczę i oczywiście głowa do góry - nic się nie bój masz czas żeby wszystko na spokojnie sobie teraz przygotować...;) już jutro będziesz tulić dziecię;P

Ciamajdka ja chyba zwariuję!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem całym sercem przy Tobie;) powodzenia słońce... i tylko sppppooookojnie;)

Andzia i Lea przecież Ciamajdka będzie mieć Konwalię a nie Edytkę ;) Chyba że zaszły zmiany o których nie wiem?;P

Milusiu słońce - ja na prawdę chciałabym zeby Twoje męki już się skończyły...może sexik pomoże? Pewni ochoty brak...ale jak zadziała?;)

Kasiu2506 współczuję sytuacji u lekarza - to po prostu żałosne - po co składki zdrowotne płacimy skoro nie możemy liczyć na profesjonalna opiekę?

też idę do kina na tę incepcję...może wody mi tam odejdą hiihihihih

aaaa i co do czopa - z tego co opisujecie to mnie na pewno nie odszedł;( mam dużo wydzieliny ale nie jest to takie jak piszecie bbuuuuuuuu przecież do poniedziałku tak niewiele zostało...

Ostatnia edycja:
Próbuję się dodzwonić do mojej ginki, ale coś nie odbiera...
Ciamajdka-tak jak dziewczyny pisały-krew zawsze trzeba sprawdzić, więc jedź na IP:tak:
Jenny-no proszę-wody Ci odeszły-czyli poród się zaczął:tak: Oby poszło szybko:happy2:

ehtele - no właśnie zaszły zmiany...Konwalia będzie Edytką.

co do czopa, to gin mi powiedział, że czasami odchodzi a my nawet nie wiemy kiedy, np. podczas korzystania z toalety... i niekoniecznie musi krew lecieć.

Ciamajdko buziaki Ci śle i nie panikuj, nie denerwuj sie kochana, ja trzymma za Was kciuki!!!!!!

Ehtele będzie Edytka , musisz poczytac troche wstecz wątek o imionach to sie wszystko dowiesz:)))) no to mam nadzieję, ze Ty równiez będziesz miec darmowe wejściówki do kina, :-Dniech leją sie wody ile wlezie:)))) Olek !!!:angry: słyszysz, film na pewno będzie nudny, wychodź już do nas!!!!!!! :-)
navijka trzeba było teściowej na zadane pytanie co na kolację odpowiedzieć " to samo sie mamy miałam spytać":-D:baffled:

Ciamajdka chyba pojechała na IP. Ja idę się położyć, bo jak przeczytałam co u niej to mnie jakoś brzuch rozbolał i słabo się zrobiło :baffled:

ehtele
udanego seansu, oby potem się rozkręciło :-)

spakowałam się, wyparzyłam smoczek i osłonki...i butle, ale to na wszelki wypadek...

a tak mnie wczoraj sutki bolały!!!

siedzę, wymieniam wkładki, chyba końcówka, już nie czerwone a brązowe...

ja jade i tak dzisiaj jeszcze raz do szpitala dzisiaj, bo rozdanie certyfikatów-będzie położna taka fajna to zaraz ją wezme na bok i zapytam co robić. juz się dzisiaj z nia zreszta widziałam.
i idziemy oglądać porodówke chyba..
albo ja tylko obejrzę albo zostanę..

a T. chyba zajety bo ma w nosie mojego smsa...

ehtele plany sie zmieniły, ma być edytka.. ale to w praniu wyjdzie..

z jednej strony bardzo bym chciała żeby to już, ale z drugiej strony nie wierzę że to już, i to jest jakis kosmos dla mnie... za godzinke jadę ...
ale stresik jest dziewczyny, oj jeeest...

Martuśka dzisiaj sie równiez nie odzywała!!!!!! hmmm ciekawe co u niej!!!!!
Hallo Mmauśka kliknij czy nadal dwupak???

No zrobiłam te zimne nózki, ale sie M ucieszy jak zobaczy:)))).:-).....posprzątałm pobojowisko w kuchni i nic juz dziś nie robię.:no:
Adi wrócił z miasta kupił ksiązki do liceum 300 stówki poooooszły,:szok:, a gdzie reszta, no ale cóż:baffled: nikt nie mówił, ze będzie lekko jak sie ma dzieci:tak:

Ciamajdko b. dobry pomysł z tą połozna, pogadaj z nią!!!! Może to rzeczywiście tylko po badaniu???

reklama
Jenny trzymam kciukasy mocno zaciśnięte! Lekkiego porodu i zdrowego dzidziusia!:-)

Ciamajdko za Ciebie też trzymam kciuki! Trzymaj się dzielnie i nie dawaj! Wszystko będzie dobrze:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry