Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
luizka4don ja lustro omijam wielkim łukiem. jestem niską osobą i te kilogramki widać a do tego ta opuchlizna. wyglądam jak fiona. Mój to już tyle "ksywek" nawymyślał: hipcio, wielorybek, duziaaa, fionka itp. Na początku złościłam się a teraz to sama śmieję się z siebie.
Postaram się zamieścić jakieś zdjęcie, chyba że będę mieć znowu problemy jak z suwaczkiem.
Dziewczyny czy macie pewność co do płci swoich maluszków-brzuszków? Cała ciąże twierdzono(lekarze) że będzie u mnie chłopczyk więc nakupowałam ubranek dla chłopczyka. A na ostatnim USG pani ginekolog stwierdziła że dziewczynka i wydrukowała mi zdjęcie z podobno pisiorkiem.Moja ginekolog po obejrzeniu zdjęcia stwierdziła że to główka. Mnie naprawdę nic nie zdziwi w naszym kraju.Oczywiście że najważniejsze dla mnie jest zdrowie mojego maluszka ale po co taki mętlik robią.
witaj wsród sierpniówek Witajcie kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj wrocilismy do domku :-) u nas wszystko w porzadku, zarowno u synusia jak i u mnie. Olivierek spi, a ja jestem po pierwszej kapieli - och jak cudownie. jak tylko bede miala czas, sprobuje Was nadrobic - 100 stron. Gratuluje wszystkim nowym mamusiom
buziaki

Ale dałam radę nadrobić i teraz staram się być regularnie, ale nie zawsze wychodzi:-) mam nadzieję, że pierwsza nocka w domu została zalicznona do udanych :-)

Wczoraj wstał dopiero po 11, a Ja do tej pory z nudów całe mieszkanko posprzątałam, pranie, prasowanie, obiadek no wszytsko
A dzisiaj nie mam co robić więc mnie nosi, ale przynajmniej BB nadrobiłam :-)
A i tak zrobił mi się zator i zapalenie piersi, a woraj wieczorem Wiki wyssała mnie do sucha i nadal głodna była... Aż sama usiadłam z Nią i zaczełam płakać bo nie chce jej dokarmiać, ale nie miałam wyjścia opróżniła dwa cyce do sucha, dałam jej to co sobie odciągnełam dzień wcześniej przy zatorze, a Ona nadal głodna była. Ale teraz już jest ok wypiłam herbatkę na laktację i po lekkim dokarmieniu 40ml, mała zasneła na 2 godzinki co dało mi czas na dotankowanie dystrybutorów
Mówiłam jej żeby mi nikogo do domu nie zapraszała do póki mała nie skończy 2 tyg, ale dobra wczoraj miała już 10 dni więc jak moja matula o 13 poinformowała mnie, że moja siostra z mężem i synkiem przyjadą za godzinę (A wiedziała o tym od tygodnia
bo już w poniedziałek umówiły się na sobotę na 14) to powiedziałam ok, tymbardziej że o 17 miała przyjechać moja teściowa bo jeszcze małej nie widziała-Ok 3 osoby na odwiedziny jest ok. Ale przed przyjściem mojej Sis poszliśmy na spacer wracamy, a moja matka do mnie, że zaraz przyjedzie do mnie moja daleka kuzynka z mężem i z dwójką dziecki (8 i 5 lat) No wku*** @#!?#$% się niemiłosiernie bo mała jest za mała na tyle osbó w dodatku to dalsza rodzina i gdyby zadzwonili do mnie to bym im powiedziała odwiedziny tak, ale za tydz nie teraz!!! Ale skoro sobie sami uznali, że mogą to jak tylko weszli to ich sprostowałam: " Cześć miło Was widzieć szkoda, że spytaliście się czy jest sens przyjeżdżać, bo ja wczoraj miałam zapalenie piersi, przez kilka godzin 39st gorączki, maleńka ma dopiero 10dni i jeszcze nie zdążyła się przyzwyczaić do najbiższych,a już obcy przychodzą... Więc wybaczcie, ale dzisiaj nie ma odwiedzin, a i ja z wami nie pogadam bo muszę odpoczywać". Głupio mi było strasznie ich tak potraktować zwłaszcza, że 2 godziny później gdy oni nadal siedzieli u Nas tylko z moją mamą w pokoju przyszła moja teściowa i oczywiście Ona od razu została zaproszona do naszego pokoju... Przez moją mamusię wyszłam na idiotkę

Ale jak Ona mogła ich zaprosić dzień po tym jak miałam dreszcze i gorączke przez którą zaczełam nawet majeczyć (miałam przez kilka ładnych godzin 38,5-39 st)....