Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Dzieki serdeczne bede pisała na bierzaco zaraz spisze telefony do wasMamaAneta no trzymam mocno kciuki za Was, będzie dobrze i pisz smsy, abyśmy wiedziały co u Was, buziaki)))

współczuje samotnych dni .główka do góryHej kochane :-) wybaczcie, że nie odpowiem na Wasze posty i zachowam się jak świnia egoistycznieMój właśnie pojechał, więc do piątku znów sama :-( także moja niunia też ma ZOB (zakaz opuszczania brzuszka) do pt. Często mi brzuszek twardnieje ale nic poza tym. Nawet w nocy mnie nie bolał dzisiaj - o dziwo, ale brałam taką wersję pod uwagę, że jak on jest koło mnie to jest ok - dziwny zbieg okoliczności
Zobaczymy jak dzisiejsza noc. Wogóle znów te paskudne słońce praży wrrr . Od jutra postaram się być na bieżąco. buziole :*
zmykam wydepilowac nóżki później wpadne

Mój właśnie pojechał, więc do piątku znów sama :-( także moja niunia też ma ZOB (zakaz opuszczania brzuszka) do pt. Często mi brzuszek twardnieje ale nic poza tym. Nawet w nocy mnie nie bolał dzisiaj - o dziwo, ale brałam taką wersję pod uwagę, że jak on jest koło mnie to jest ok - dziwny zbieg okoliczności
Zobaczymy jak dzisiejsza noc. Wogóle znów te paskudne słońce praży wrrr . Od jutra postaram się być na bieżąco. buziole :*
A co do Żanetki to czytałam i w sumie dla mnie to dziwne nie jest bo ze mna w szpitalu leżała dziewczyna która miała regularne skurcze wtedy akurat co 6 minut i tez takie mega i nicccccc nie czuła... a poród miała ekspresowy bo w sumie 2 faza trwała chyba 8 minut, a 3 faza zaledwie 5 minut... Jak nam to położna powiedziała to myślałyśmy że padniemy z wrazenia. Więc jak widać jednym idzie łatwo, a inne męczą się cholernie. Mam nadzieję że będę należała do tych pierwszych...
A przybornik oczywiście pokaż, chociaż na pewno jest świetny