Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
M pali w piecu na wodę a ja mam czas na BB. No i kolejny dzień jakoś zleciał, odwiedzili nas znowu bardzooo dobrzy znajomi ze swoją 7 miesięczną córcią, zżarliśmy pizzę i kekaby i pękam w szwach
Teraz nadrobię co tam nowego od południa się wydarzyło :-)
No i podziwiam oczywiście
A z tym zaświadczeniem to u nas nie potrzeba. Po prostu idziesz tam gdzie chcesz, ale to mala miescina więc moze nie wszędzie musi tak być.
hmmm a bez tego szewka to teraz może się rozkręci
hmmmm a co do tych bóli podbrzusza jak na @ to ja takie mam od kilku dni... ale do poniedziałku conajmniej maluszek musi posiedzieć bo jutro wesele przyjaciół, pojutrze poprawiny, no a później trzeba to odespać 

więc jak tylko chce to niech korzysta z tych przyjemności
ja np tylkko czekam do niedzieli kiedy zacznę 38 tydzień i też zaczynam szaleć 

hmm wzięłam prawie godzinną kąpielale sie wymoczyłam a jak odpoczęłam korzystam jeszcze z uroków bycia z brzusiem potem takie kąpiele to rarytas będą
Moj mąz mi mowi tak
- wyciągnęłaś mięso na jutrzejszy obiad??
- a ja no jeszcze nie a co??
- a tak sobie mysle, ze zaproszę moją żonę jutro na obiad co Ty na to??
- to ja się kwalifikuje?? przyznajesz się do takiego słonia
- no ba zawsze Kochanie
Także jutro idziemy na obiadek po lekarzu no chyba, ze Sebus nam plany pokrzyżuje no a w niedziele idziemy na obiad z teściamimam weekend wolny od gotowania ;-) zmykam dziewczynki bo męża razaz mi Bób przywiezie
ide juz na niego wode stawiać
![]()

Więc mi ulżyło 
a wczorasj zaliczyliśmy żarcie w mcDonaldzie więc szkoda mowić... Dziewczynki ja zjadłam pół kilo bobu i ide do wyrkamoja męza zaraz mi przywiezie łóżko polowe a ja chyba przed snem wymocze se stópki w zimnej wodzie bo mam troszku opuchniete.
Jutro bede na wizycie odezwe sie jak wróce jakby cos sie zadziało dam Wam znac smsem![]()

, więc wszystkie szmaty i miednice w domu poszły w ruch... Masakra...
(moja mama to dyplomowana pielegniarka
) herbatke na laktacje - kurcze jest kochana bo kupe kasy wydala a ja o wiele rzeczy nawet nie prosilam - typu Cleanic Dzidzius - Platki kosmetyczne
czy wkladki laktacyjne z Aventu
Oprocz tego mnostwo ciuszkow po bracie i nowych (min. z Coccodrillo
), reczniczek, flanelke, spiworek (jest z Lidla - rozowy w biale kropeczki, pewno krtoras ma taki sam
), misia z kocykiem (prezent od brata), jeszcze jeden kocyk (po bracie z kolei), babyfon i podgrzewacz do butelek (tez po bracie), stanik do karmienia i sukienke na "po wszystkim" z rozpinanym dekoltem. Aaaa i medalik na czerwonej kokardce do przypiecia w wozku. Jestem w szoku. Zaszalala babcia nie ma co.....

mam nadzieje ze nie zejde na zatrucie pokarmowe, bo troche goraco jak ta paczka szla.....Nawet jakby to juz za pozno na myslenie o tym
)