reklama

Sierpień 2010

leje jupi! tylko że mój M . nie może teraz wrócić do domu , stoi pod sklepem z moim mlekiem bo mnie znów ta cholerna zgaga wzieła:(

ale tu się cicho zrobiło widać że weekend idzie i że dużo dziewczyn się rozpakowało:)

reklama
Ale Wy jesteście okropne ;-)
Ja tu próbuje was nadrobić, a Wy co chwila o jakiś pysznościach piszecie placki ziemniaczane, pizza, hamburger... No pięknie.... A Ja na mega diecie :-) W końcu Ja już nie powinnam wyglądać jak słoń :-D

Navijka Cudowną masz mamę:-) Super, że dostałaś taką dużą i przydatną paczuszkę :-)

Ehtele Miałaś wyłączyć telefon, a nie komputer... Gdzie jesteś??

S_A_R_K_A położyłam się i wstanie to był wielki problem i ból ajć.

Kurde martwię się o ehtele :-(

Oki dziewczyny ja uciekam do wyra. Jak mała da mi usnąć (szaleje przeokropnie) to usnę potem zapewne bóle mnie obudzą :-( dobranoc :*

Niuunia jaka starość???? no leżę i kwicze, maluszek Cię uciska artystko!!!! a Ty mi tu o starosci wyjeżdzasz:))):-D:baffled:
Anecia no to udanej zabawy Wam życzę, pokręć pooopą na sali to pomaga na szyjkę i ćwiczy macicę:tak: masz okazję poszaleć
inkaaa u nas też tak lało:szok::eek: zalało cały wielki balkon, M leżaki na biegu wstawoiął do mieszkania, a rzadko sie zdarza, aby takz alało balkon z lodżą:crazy:
navijka ale fajne prezenty dostałaś od Mamci i brata, serce sie raduje od razu co??? i te kabanosy też bym zjadła jakby mi przysłali:-pwięc czuj sie rozgrzeszona;-)
Monika biała kiełbasę surową mu wysłałaś????:szok:czy parzoną:happy: niezłe pomysły:-p
weroniczka to smacznego Ci życzę tylko sie nie opij;-):-p:rofl2:....a nadmiarem białka możesz wywołać u dziecka alergię jak najbardziej!!!!!

A ja mam cały czas te bóle na @ i wali mnie w krzyżu, czyli na bank będe mieć znów bóle krzyżowe do porodu:angry::wściekła/y::crazy::no: mały wali po żebrach i po pęcherzu baaaardzo:baffled::eek:.

Życzę Wam cuuuudownej nocki, bez bóli , a jak już to takie porodowe:-D, bo mnie boli do paru godzin, a przypomnę, ze tak nie miewałam hmmmmm???:baffled:

Mój M straszliwie szykuje sie na poród rodzinny i mówi, ze on nie pęka:szok::-D i pyta sie mnie "a czy zdjęcia na porodówce to mogę robić z lampą czy bez"???:szok::-D a skąd ja mam to niby wiedzieć, pewnie bez????..... oczywiście zdjęcie dzidziusia nie moje:no:

Ostatnia edycja:
Męczący dzień za mną i za Wami jak widzę też. Wziełam się po obiedzie za sprzątanie łazienki i przeszłam samą siebie, wszystko lśni jak psu jaja, fugi wyszorowane cifem i szczoteczką do zebów. M tylko podłogę wyszorował bo już wymiękłam.
Potem szybki skok na Rajd Rzeszowski. Ale furyyyyyyyyy!
Potem kebeb i lody i myślałam że pęknę.
Przed chwilą zmieniłam sobie jeszcze pościel i aż mnie korci żeby się w nią rzucić. MMMMM taka pachnąca i świeża. Odpisze Wam i nura w pióra...

Pajkaa z tą skazą to się zgadzam, ale jak dziecko nie ma alergii na białko to przecież można jeść do woli białka. A jak ma to wiadomo... Czy nadmiarem białka w pokarmie można wywołać alergię?? Nie sadzę, ale jak coś wiecie więcej niż ja to proszę napisać!

luizka4don a gdzie masz najgorsze te rozstępy, bo ja na udach normalnie tragedia. Jak coś wynajdziesz fajnego to daj znać!
A te wypowiedzi dzieciaków o ciąży> Normalnie myślałam że się zleje!

Ola_ źle mnie chyba zrozumiałaś z tym opr ale to nie ważne. Najważniejsze że dzisiaj humory na forum sierpniówek są boskie!

navijka takie paczki są najlepsze. A kabanosy to pewnie tak Ci smakowały jak nigdy w życiu!

ehtele i Milusia dziewczynki dajcie znać cokolwiek bo zachodzimy w głowę co z Wami. Ciumasy!

Oj to Karmi chyba mnie upiło! Wygulgałam jednym tchem. Boże teraz nie mogę rodzić bo pomyślą że jestem jakąś alkoholiczką. Ciamajdkaaaaaaaaaaaaaaaaaa czuję się wstawiona!

Idę spać!
P.S. U nas ani kropli deszczu a przydałby się bo duchota maksymalna! Poślijcie trochę!

ehtele nie rodzi:( sms na gorącej!

weroneczko moja koleżanka rodziła w styczniu i też jadła dużo z diety białkowej, jak poszła z małym na szczepienia to pediatra jak zobaczyła ciemieniuchę to od razu powiedziała że ma odstawić cały nabiał:(

Ostatnia edycja:
reklama
Bombusiu witaj z powrotem :) skąd wiesz, może Mąż chce Ci oryginalną sesyjkę zdjęciową zafundować?;-)
Luizka - wypowiedzi dzieciaczków rewelacja! uśmiałam się jak norka:-D
S_A_R_K_A gratuluję dobrych wieści po wizycie :-)

u nas była burza taka prawdziwa z błyskawicami i ulewnym deszczem:-) coś mi się z głową w tej ciąży porobiło, bo dla mnie teraz ładna pogoda to taka kiedy jest zimno i pochmurno:eek:
spokojnej nocki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry