reklama

Sierpień 2010

Pajkaa siniaki na udach? :szok: o mamuniu :baffled: hmmm chyba też maseczkę sobie walnę. Wogóle cera w ciąży mi się poprawiła, aby potem się nie pogorszyło :baffled:

pati1982 pazury na krótko a co tam będziemy im popuszczać :-p

marulka fajne buciki. Ja z kupnem czegokolwiek dla siebie powstrzymuję się - zakupy dopiero po porodzie i to generalnie po jakimś czasie.Ale poszaleje :-p bo jak patrzę na moją garderobę to nic nie ma, a przez 9 m-cy nie przybyło nic poza spodniami ciążowymi. Chyba już zapomniałam jakie tu uczucie sprawiać sobie przyjemność zakupami ha ha :-D

reklama
Niuunia - co do zakupów to mam taki sam plan:-) też ostatnio nie kupuję, odbiję sobie po jakimś czasie po porodzie, teraz to mi żal było w ogóle wchodzić do sklepów - takie ładne bluzeczki czy inne szmatki wisiały - starałam się nie oglądać bo teraz i tak nie wejdę i tak się nie zmieszczę:zawstydzona/y:, a na swoją garderobę nie mogę już patrzeć, od paru miesięcy to samo - bleee ile można:confused2:; a pazurki to opitalam na krótko i u nóg i u rąk żeby w razie porodu i później nikogo nie podrapać a zwłaszcza przy maluszku:tak:

Niuunia mi sie cera pogorszyla jakos :( mam plamy na twarzy takie jakby piegi, ale to przez cholestaze :(

ja własnie szukam torebki na wesele. Mam dylemat mam kremowo-czarną sukienkę i drugą fioletowo-niebieską i tak w tą drugą wejde po ciaży w pierwszą nie wiem. Zastanawiam sie nad kolorem torebki. Mozecie cos doradzic??
podobają mi się takie:

kami-lex torebka wizytowa różyczka (1184953382) - Aukcje internetowe Allegro tylko ta beżowa oczywiscie

i ta *TOREBKA WIZYTOWA KOPERTÓWKA JASNY BRĄZ * (1184198696) - Aukcje internetowe Allegro ale fajnie jakby sie pokazała czarna :(

Niuunia tam jest granatowa własnie a nie wiem czy ta beżowa bedzie pasowała to sukienki fioletowo-niebieskiej a kusi mnie ją kupic bo cena jest fajna:)

Witam Mamusie ;-)
na początku chciałabym pogratulowac wszytskim rozpakowanym Dziewczynkom ! a przedewszystkim Ehtele, Milusi ,Poliannie i Bombusi !

Co u Nas :
Mały ostanio nauczył sie piszczec :-p, przez pierwszy tydzien był taki spokojniutki, a niedawno odkrył ze umie głosno plakac i czasami daje mi takie koncerty ze ho ho :-p. z karmieniem piersią mamy problemy :-(. Mały nie najada sie w ogole moim pokarmem :-(, mimo ze potrafi siedziec przy jednej i drugiej piersi przez 30-40 min, dalej jest głodny i musze Chłopine dokarmiac, a tak chcialam karmic tylko tylko piersią od drugiego tygodnia....:zawstydzona/y:, moze znacie jakies diety ktore sprawia ze pokarm Matki bedzie bardziej sycacy ?
aaa i jest mi bardzo smutno :-(, poniewaz moj M musial dzis juz jechac z powrotem za granice <rozpacza>, kurcze ci zagraniczni szefowie są w ogole bez ucuzc ! moj M dostał tylko 2 tyg. urlopu ( licząc w tym 4dni praktycznie w podrózy) :-(, w ogole nie nacieszylismy sie sobą, a niestety ktos musi zarabiac pieniązki...eh...dobra nie smuce Wam. Zaraz wróci moja siostra ze spacerku z Małym :tak: , wiec moze troszke pokoik Malego ogarne :-p

reklama
Pajkaa a to nie gramy w 100 pytań do... :-D kurcze ta jasna może się za bardzo w oczy rzucać, ale z drugiej strony ile ta torebkę się nosi na weselu.

żanetka głowa do góry z każdym dniem będzie lepiej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry