Hej, hej!!!!!!
Była położna, fajna kobitka, obejrzała Alanka całego i powiedziała, ze nie ma żadnych zastrzeżeń co do dziecka YUPIIIII

))
MLIKO zaczęło leciec dziś juz ładnie,M kupił herbatke na laktacje i chyba zadziałało.
Po 16.00 wyszlismy na pierwszy spacer do 18.00 okruszek pieknie spał, o 19.00 wykonalismy kapiel i nadal spi, on dzis przespał caaaały dzień, aż sie boimy z M nocki he he, zeby nie było za wesoło.
Ja czuje sie świetnie, tylko niestety kręgosłup mi nawala po tej ciązy ....boli....no i kg trzeba zrzucać, które zostały niestety

((
Dzwonie do syna na obóz, a on sie wypytuje "mamuń ile razy w nocy wstajesz'??? mówię "no koło 5ciu" ,a on " o matko boska" he he dobry jest myślał, ze to tylko bajka będzie ???? nie ma lekko

))
Pati zyczę Ci aby juz u Ciebie też akcja sie rozkręciła bidulko
Andzia no Gabryś uroczy jest GRATULUJE

))
marii gratulacje zdania prawka,suuuper, a czy za pierwszym razem zdałaś???? co do wyników nie pomoge nie znam sie

((
lahimka bierz te leki i nie martw sie ciąża jest już tak zaawansowana, ze maluchowi nic nie będzie, gorzej jak nie weźmiesz, jak leżałam w szpitalu to kobiety tez dostawały te leki co Ty, bo co druga miała złe wyniki moczu, także nie martw sie i kuruj!!!
Ciamajdko do jaknej cholerci rozpakowujesz sie czy nie!!!!!!!
Fiuu , Niuunia, Marulka i pozostałe jazda na IP he he

))
Monika fajnie, ze już jesteś wielkie GRATULACJE kochana

))
No to spadam do wyrka, bom śpiąca, a ssak pewnie nie raz da znać o sobie, ze głodny !!!