witam , czy coś mi sie z kompem pochrzaniło czy tu od wczoraj taka cisza , hmmm
u nas generalnie ok mały dużo je dużo śpi , kilka dni temu pogryzł mi brodawkę, zasneło nam się przy karmieniu , oj bolało nie szło karmić i zrobił mi się zastój ,
na brodawkę pomogła osłonka, smarowanie mleczkiem , maścia z madeli , wietrzenie i jest już lepiej poza tym jakiś większych kłopotów na szczęście nie mamy , ba no może z kąpielą oj jakie jest darcie , młody tak sie wczoraj chwycił moich włosów że myślałam ze mi jr powyrywa, mam nadzieje ze wkrótce mu przejdze , teraz próbuje go kąpac co dwa dni moze to troche pomoze
pisałyście coś o ciemnym pieczywie które niby powoduje bóle brzuszka u waszych maleństw , ja przyznam że jem tylko ciemne od samego początku i nie zauważyłam żeby coś sie po nim działo wie to chyba koljny raz indywidualna sprawa , ja dodatkowo dziennioe wcinam kromke dwie pieczywa WASA ,
maść contratubex również polecam wszystkie moje blizny wyglądaja lepiej po jej stosowaniu , choć i tak nie rewelacyjnie bo mam taką skóre że robią mi sie bliznowce tzn że blizna sie nie chce spłaszczyć zostaje taka wypukła ale troche blednie
ciamajdko wierze że w domu macie meksyk , ale trzeba się starać opanować te nasze emocje z tendencją do płaczu choć sama wiem że nie ma lekko , ale te nasze szkraby bardzo wyczuwaja nasze zdenerwowanie i spięcia i potem same sa nerwowe powodzenia !!!
Mirianna moja córeczka też troche głosna ale mnie to irytuje no ale trzeba trzymać język za zębami i tak ostatnio na nią za duż niestety krzycze , do przedszkola na szczęście chodzi cały sierpień , choć przez pierwszy tydzień nam strajkowała , a nigdy nie było z nia problemów , no ale już przeszło na szczęście
Magdawu masz racje z tym łózeczkiem u mnie to samo przy mnie młody spi a jak tylko próbuje go odlożyć oczka same sie otwieraja i dlatego czasami posiłkuje sie smokiem , choc staram sie go unikac wolalabym go do niego nie pryzwyczajav ale chyba sie nie obejdze
kurcze ale okropna pogoda, coś mamy pecha z ta pogoda w ciazy upały a teraz jakby sie przydało pospacerować z maluszkami i same sie podotleniac to znowu leje i leje buu
miłego dnia wszystkim