NIUNIA NO TO JAK KARMISZ bo ja zawsze najpierw przykladam do tej slabszej czyli prawej po 3 min maly sie troche nerwuje ale trzymam go tam jeszcze ile sie da a potem do tej elnej i jezcze pije ok 10 , 15 min czasami , a w tej słabej wczoraj po poludniu sciagnelam 60 ml a wieczorem juz tylko 30 ,
anecia111 bardzo ci współczuje , ale pewnie mały wyczuwa twój nastrój i przez to pewnie jest taki nerwowy , poproś kogoś do pomocy jeśli jest taka możliwośc przede wszystkim musisz sie wyspać i to by napewno dodało by ci siły , pij dużo wody,herbatki laktacyjne maja troszke melisy wiec tez moze cie troszke wyciszą, i spróbuj powalczyć o ten pokarm , bo na sztucznym znowu moga ci dojść kolki , zatwardzenia , ja tez mam co prawda w jednej piersi mało pokarmu ale cały czas walcze zeby to wyrównać zeby nie odpuszczać , a tym że go bierzesz do łózka zupełnie sie nie przejmuj ja tez tak robiłam przy pierwszej oliwii zarzekalam sie i efekt był taki ze byłam przemeczona niewyspana , nie do zycia , to karmienie ,wstawanie, odkładanie wybudzało mnie nie mogłam zasnąć i z dni na dzień coraz gorzej ,i tez dopadła mnie depresja , a co to dało OLIwka i tak z nami śpi ,ale teraz juz sie tym nie przejmuje wiem ze z tego wyrosnie , więc bierz małego do łóżka niech sie poczuje bezpiecznie przy was , zobaczysz czy to coś zmieni , bo jesli no to moze faktycznie być głodny, ale spróbuj go wybadać,
a dajesz mu smoczek, moze spróbuj jesli nie
a ty wyjdz na spacer choćby na chwile z małym albo jeszcze lepiej sama !
TRZYMAM KCIUKI BEDZIE DOBRZE