Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nie lubi jej za bardzo- my mamy z Cannpola i powiem ze jest mało ciekawa, ja bym jej nie kupiła ale wiadomo prezentów sie nie wybiera.....Riba - schowaj na jakiś czas i po jakimś czasie wyjmij, dzieciaki zapominają i stara zabawka ponownie staje się frajdą. Ja już to na Adzie przetestowałamBombusiu - ja tez musze w koncu zaczac kupowac wiecej zabawek, bo malemu nudza sie juz te ktore ma![]()

od dwoch dni mlody budzi sie w nocy z placzem, ciumka przy tym strasznie raczki, pomaga smoczek troszke, do tego policzki cale czerwone, dziasla na dole spuchniete z zylkami, slini sie okrutnie, marudny w ciagu dnia, kupa taka troche zadsza, wszystko pcha do buzilulki ojej jak mi go szkoda a czytalam ze to moze baaardzo dlugo trwac:-( zanim pierwszy zabek wjdzie na dole wlasnie widac jak patrze no jakby to napisac "tak z gory jak patrze na dziasla" to widac na miejscu jedynek dwie kropki a raczej kreseczki biale. hmmm musze cus kupic chyba jakis zel czy cus
ale wyczytalam na innym watku nie wiem czy lipcowki, czy czerwcowki ze jest taki fajny plyn homeopatyczny "Camilia" i bardzo sobie dziewczyny chwala to tak dla informacji moze sie przyda

. Prosilam mojego M zeby wczesniej to zalatwil ale tak to wlasnie wyszlo
. W ogole mnie wkurza mam wrazenie jakby przez ostatnie pare dni mniej zajmowal sie Antkiem. Tak naprawde bardzo mi pomaga zawsze i moglę na niego liczyc ale nie wiem moze tez jest jakis zmeczony, zreszta troche go rozumiem caly dzien w pracy i w dodatku ta pogoda w sumie to na mnie tez tak dziala.. juz bym chciala wiosne!!