Lea28
Fanka BB :)
Hej mamuski!! kurcze po wizycie moich rodzicow jakos nie moge was nadrobic :-( wiec pseplasam ze sie nie odniose do waszych postow
. Ale od jutra bede juz na bierzaco;-)
Chce bardzo podziekowac za info na temat elek. niani
moj M sie tym zajmie .
A ja od dzisiaj caly tydzien sama przez cale dnie bo M ma glupia zmiane od 12 do 20 caly dzien z terrorysta samiutka nie lubie
w takie dni jestem wieczorem wykonczona. Kolejny dzien z marchewka za nami smakuje ze hej
! dzisiaj kupilam jeszcze dynie w sloiczku i ziemniaczka z dynia, ziemniaczka z marchewka i ziemniaczka z pasternakiem. Jak juz bede wiedziala ze mlody akceptuje nowosci to bede chciala gotowac sama bo inaczej spaljtujemy na tych sloikach
.
alarm:-( mlody palcze uciekam pa

. Ale od jutra bede juz na bierzaco;-)Chce bardzo podziekowac za info na temat elek. niani
moj M sie tym zajmie .A ja od dzisiaj caly tydzien sama przez cale dnie bo M ma glupia zmiane od 12 do 20 caly dzien z terrorysta samiutka nie lubie
w takie dni jestem wieczorem wykonczona. Kolejny dzien z marchewka za nami smakuje ze hej
! dzisiaj kupilam jeszcze dynie w sloiczku i ziemniaczka z dynia, ziemniaczka z marchewka i ziemniaczka z pasternakiem. Jak juz bede wiedziala ze mlody akceptuje nowosci to bede chciala gotowac sama bo inaczej spaljtujemy na tych sloikach
.alarm:-( mlody palcze uciekam pa
nie wyobrażam sobie tego. Po roku przerwy czuję się doslownie uwsteczniona zawodowo.. poza tym ani mały, ani tym bardziej mój mąż, nie jesteśmy na to gotowi. Musimy zdecydowac co dalej..