Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny,
Pewnie mnie nie pamiętacie, ale ja wiem że na Was zawsze można liczyć dlatego mam pytanko: nasza Gabi robi cały czas około 8 kupek dziennie i to bardzo rzadkie, często ze śluzem, lekarz podejrzewał grypę jelitową, dawaliśmy smectę i nic, później że to może nietolerancja laktozy - więc dawaliśmy krople delicol po których robi jeszcze wiecej kupek (dziś już 7)!! także też odstawiam. Gabi jest karmiona tylko piersią. Przestałam jeść nabiał, cytrusy, orzechy, czekoladę i nie widać różnicy:-(
Jak sie urodziła wazyła 3 kg, teraz skończyła 3 miesiące i waży 5 kg. Lekarz mówi, ze to dobrze, moim zdaniem za mało. Czy miałyście może taki problem? Jak to u Was z tym jest? Bo ja się zaczynam coraz bardziej martwić
Pozdrawiam

.... co do diety niestety po m-cu musiałam przerwac ze względów zdrowotnych nad czym b. ubolewam, ale mus to mus
...napisz cos wiecej co u Ciebie i jak synek????
....a w lusterku b. sie lubimy przeglądac:-) Alan sie smieje i gada do siebie

kurcze ja nie mam akwarium grrrrr
gratki z okazji 4 m-cy
! oby wszysko skończyło sie dobrze

, pomarańczowa wiec git... dzis zaczynamy jabłuszko dla odmiany.........napisz koniecznie o wynikach na tą cytomegalię i jak u okulisty, ja tez byłam ze swoim maluchem u okulisty, ale po zbadaniu naprawde dokładnym nic nie znalazła, kazał pokazac sie jeszcze za 3 m-ce
nic Cie nie zaskoczy:-)........a z tym lusterkiem to super pomysł

to gratki kochana.....no i fajnie, ze synek polubił marchewke, mój tez juz podjada

i ciągle mysle aby isc je sciąc, a juz mi tak fajnie długie urosły no i nie wiem
co robic??? grrrrr
no nieeee
ja bym małego w tym nie trzymała
wystarczająco ciągle na kolanach chce siedziec i z tym walcze, ale na późniejsze miesiace to na pewno fajna sprawa
:-)
a czapka to juz jest ponad jego siły
, potem ja sie musze ciepło ubrac
nieeee no ja chce wiosnę
!