reklama

Sierpień 2010

Temat ćwiczenia!!!!
A powiedzcie mi dziewczyny, czy ćwiczycie w ciąży, jeśli tak to co ???? I co o tym myślicie o sporcie w ciąży????:shocked2:
Ja przed ciążą ćwiczyłam cidziennie 1 godz. rower stacjonarny i min. pół godziny ćwiczenia z płytą, była też skakanka, basen ( ale zatoki zaatakowało i nie mogę zimą)..... teraz mi tego bardzo brakuje, strasznie, dziś pojeżdziłam na rowerze pierwszy raz odkąd dowiedziałam się o ciąży , ale chyba poradzę się lekarza co o tym myśli.
Jak jest u was, chce się wam ćwiczyć?????
I męczy mnie kac moralny, bo nigdy nie byłam za słodyczami., a teraz każde słdycze mile widziane i zaraz bym chciała te kalorie spalić, no ale nie bardzo mogę!!:baffled:

reklama
co do zwierzątek to i ja się pochwalę naszym psiaczkiem :tak::tak:

Załączniki

• Obraz 122.jpg
    Obraz 122.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 35
Temat ćwiczenia!!!!
A powiedzcie mi dziewczyny, czy ćwiczycie w ciąży, jeśli tak to co ???? I co o tym myślicie o sporcie w ciąży????:shocked2:
Ja przed ciążą ćwiczyłam cidziennie 1 godz. rower stacjonarny i min. pół godziny ćwiczenia z płytą, była też skakanka, basen ( ale zatoki zaatakowało i nie mogę zimą)..... teraz mi tego bardzo brakuje, strasznie, dziś pojeżdziłam na rowerze pierwszy raz odkąd dowiedziałam się o ciąży , ale chyba poradzę się lekarza co o tym myśli.
Jak jest u was, chce się wam ćwiczyć?????
I męczy mnie kac moralny, bo nigdy nie byłam za słodyczami., a teraz każde słdycze mile widziane i zaraz bym chciała te kalorie spalić, no ale nie bardzo mogę!!:baffled:

ja juz pisalam wczensiej - cwicze joge dla kobiet w ciazy + cwiczenia na piłce. ale nie zawsze mi sie chce, wiec czasem ograniczam to do 15 minut lub wcale jesli np. wracam o 18 z uczelni po 10 godzinach i jestem zrypana jak pies.
od slodyczy na szczescie mnie odrzuca, zreszta nigdy nie lubiłam.

Do Martuśka.
No wierzę Ci, bo ja jak wracam z pracy, coś tam w kuchni zrobię to też już mi się tak nie chce ćwiczyć, ale jeszcze w listopadzie miałam chęci i nie odpuszczałam.

Martuśka wszystkiego Najlepszego Zdrowego i spokojnego:-) mase szczęścia w sercu

o matko jak mnie kłuje na dole :-( :-(

Bombusia ja choćbym chciala to nie mogę :-( ale córka i tak mi popalić daje włażąc na stoły krzesła w szafki

joga w ciąży musi być fajna :-)

Do MARTUSI

STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Martuśka wszystkiego Najlepszego Zdrowego i spokojnego:-) mase szczęścia w sercu

o matko jak mnie kłuje na dole :-( :-(

Bombusia ja choćbym chciala to nie mogę :-( ale córka i tak mi popalić daje włażąc na stoły krzesła w szafki

joga w ciąży musi być fajna :-)

dziekuje bardzo :)

jest fajna, jest :tak:. i naprawde sporo daje
ale nie mozesz, to trudno, pocwiczysz po

teraz to juz naprawde lece, dobranocka :*

A ja witam sie wieczorowa porowa.Ostatnio malo pisze bo jestem ciagle zmeczona, wymioty sie nasilily, dzisiaj zwymiotowalam na srodku ulicy:zawstydzona/y:
Witam wszytskie nowe sierpniowe mamusie:-)
Martuska Wszytskiego najlepszego.

Fajne siersciuchy macie dziewczyny:)
Ja sie boje jak moja mala gadzina z charakterkiem swinki zareaguje na nowego czlonka rodziny:baffled:

Załączniki

• DSC03477.jpg
    DSC03477.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 29
reklama
witam wszystkie sierpnióweczki,
Martuśka wszystkiego naj naj z okazji Twojego święta

Czytałam co tu przez dwa dni mojej nieobecności wyskrobałyście:)
Pisałyście o płci dziecka. Ja dołączam się do tych, którzy chcą ją znać:) Nie mogę się doczekać kiedy będzie już coś wiadomo - a trzeba czekać do około 16tyg:/
Mam jakieś dziwne przeczucie, że to będzie chłopczyk, choć nie do końca, większości moich znajomych ostatnio rodzą się dziewczynki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry