Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też mam akcje: duszno i zimno,
ostatnio mało brakowało, a bym zemdlała, weszłam do Sephory z mężem bo szukaliśmy prezenciku dla naszej koleżanki. Słuchajcie wystarczyło mi 3 min, oblały mnie poty, czarno w oczach, a w tym dniu załozyłam szpilki (no bo jak imprezka to imprezka, z resztą tylko na przejście z samochodu do blokui czułam że odlatuję dałam Darkowi wszystko i powiedziałam niech kupuje co chce, ja wybiegłam prawie ze łzami w oczach bo nie wiedzialam co się dzieje. Dostałam takiej tachykardii, że myślałam, że to już koniec.....ale po godzince powoli przechodziło...
a ja po ok. 4h jako takiej aktywności (czyli że robię coś innego niż leżenie do góry brzuchem) czuję się, jakby zaświecała mi się ikonka ze znakiem "bateria na wyczerpaniu". po prostu mam 0 energii, 0 siły na cokolwiek i NATYCHMIAST muszę usiąść na 0,5h i nie robić nic. trochę to przeszkadza w życiu codziennymnormalnie latam cały dzień, a tu trzeba robić przystanki. że o wieczorze nie wspomnę - wtedy nie mam siły na nic bez względu na przebieg dnia.
jakby nie było - organizm pracuje nie tylko "na zewnątrz", ale może i przede wszystkim "do wewnątrz", czyli nad tworzeniem doskonałej Istotki. no i się męczy dwa razy szybciej.
jeszcze mam jedną nowość - nie bywam głodna, tylko MAKABRYCZNIE głodna. jak czuję głód, to jakbym nie jadła od 5 dni, pusty brzuch, mdłości i wewnętrzny przykaz NATYCHMIASTOWEGO pożarcia czegokolwiek.
hmm, to doprawdy wyjątkowy okres![]()
Ja przez to przechodziłam rok temu-napady duszności, nie mogłam złapać tchu i to tętnoznam to. mialam kiedys napady lękow panicznych. potworność :|
Dobrze, że już się z tym uporałam... jest na to sposob ale trzeba podwyzszyc sobie ZUS .. niestety mi sie w ogole to nie kalkuluje i nie ide na chorobowe.. gdybym sobie podwyzszyla ZUS teraz to na miacierzynskie dostalabm jakies 800zł (bo srednia z 12 miesiecy) z moich wyliczen wynika ze dostalabym od nich jakies 3000zł a roznicy musialabym zaplacic jakies 4500zł wiec mi sie nie oplaca..Saudades, ja jestem w bardzo podobnej sytuacji. Mam własną działalność, ale założyłam ją dopiero w zesżłym roku więc płacę niski zus ("oferta" dla rozpoczynających działalnosć) i to co mogę dostać od zusu to mi nawet na pieluchy nie straczy bo będzie to jakieś marne 200zl chyba. Moim zdaniem jest to totalna żenada. Tak jak u osob zatrudnionych powinna być wypłacana średnia zarobków, a nie tak jak jest, bo to jest dla nas MEGA krzywdzące!!!
eeee:-) no to jutro lecim do fryzjera zrobić porządek z zarostem![]()
:-)Ja też się wybieram.. zrobić porządek ze swoją głową ;-)

laski a Wy tez tak macie, ze raz Wam goraco raz zimno (nawet w tym samym miejscu). masakra jakas, chyba mam burze hormonow (czytalam, ze kosmowka na tym etapie przeradza sie w lozysko, to moze to?..)