reklama

Sierpień 2010

reklama
Bidulko trzymaj się i gratulacje, że z dzidziolkiem wszystko w porząsiu;)
P.S. Ktoś skłamał jak pisał, że mdłości się utrzymują do 12 tc. to się chyba nigdy nie kończy:-D Może są mniejsze, ale są.

Ja jeszcze, co do badania mojego ostatniego USG, jaka była wasza waga dzieciątek, bo mi mierzył 71 g, a wszędzie jest napisane, że 13 tc. to maksymalnie 30 g.

Milusia u mnie nawet z mdlosciami jest spoko dopóki ktos wyperfumowany paskudnym perfumem nie stanie obok mnie :)

Co do opryszczki to dziewczyny w czasie ciąży jest najbardziej niebezpieczna i szkodliwa dla dziecka na narządach plciowych.

Witam
dopiero teraz moglam zajrzec jakos mi ten czas dzisiaj leci ....ale co tam

Jestem po wizycie no i okazuje sie ze z dzidzia wszystko wporząsiu:-):-):-)
wyniki nawet dobre tylko coś tam morfologia krwi nie za dobra i kazał wcinac wiecej witaminek i za miesiąc do poprawki:-):-):-):-)
ale najlepsze jest to ze dzisiaj wyszło ze termin porodu zmienia mi sie na 1 wrzesnia hahahahah:-D:-D:-D:-D:-D ale to nie jest takie 100% bo powiedział ze na kazdym USG moze wyjśc inna data:-D:-D:-D ważne zeby sie urodziło i było zdrowe:tak::tak::tak:

Muszę ndrobic troche , aaaaa no i szwagierka po operacji i wszystko jest ok rusza nogami i rekami całe szczęście bo najbardziej bali sie ze ja sparaliżuje teraz tylko 7 dni na zagojenie ranyi wyciągniecie szwów i dla bezpieczenstwa radioterapia,
Dzięki wszystkim co trzymali kciuki..................................DZIĘKI WIELKIE

Ostatnia edycja:
A właśnie co do mdłości.. Właśnie wysmarowałam sie paskudnym balsamem (przed ciążą mój ulubiony!) o zapachu czekolady z pistacją... i chyba raz jeszcze wezmę kąpiel... inaczej nie usnę :no:

Iwcik28 to gratulacje. cieszę się razem z tobą i oby tak dalej!
mam jednak nadzieję, że pozostaniesz wsród sierpniówek :-) ale to chyba od dzidzi zależy.

Hej dziewczynki :-),
nadrobiłam Wasze pościki z połowy dnia, jednak nie mam już siły by się odnosić do każdego. Wybaczcie:sorry2:
W sumie to jeszcze mi "żółtko dokładnie nie doszło" i siedzę przed kompem taka trochę...hmmm...rozmemłana ;-)
Heh, ok.20 zasnęłam i zostałam obudzona na luteinke.:cool2:
Bardzo ciężko mi się wstawało, więc za chwilkę wskakuję pod kołderkę i śpię dalej :tak::-D

Iwcik, bardzo serdecznie gratuluję, ze z dzidzią wszystko w porządku. :tak::-)
Cieszę się, że operacja szwagierki się powiodła. :tak:

No to dobranoc dziewczyny :-)
Do jutra :tak:
Buziaki :-)

A właśnie co do mdłości.. Właśnie wysmarowałam sie paskudnym balsamem (przed ciążą mój ulubiony!) o zapachu czekolady z pistacją... i chyba raz jeszcze wezmę kąpiel... inaczej nie usnę :no:

mam to samo niestety na zapachy męskie głównie i nosi mnie jak moj maz sie wykąpie w jednym plynie do kąpieli bo sobie zapomni :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej babki :)
Mam nadzieję, że mogę dołączyć do waszego grona :)
tez jestem sierpniówką - w końcówce 13 tygodnia.
Z ostatniego usg wychodzi ze dzidzius jest o tydzień wiekszy wiec termin mam z usg na 5.08 a z @ na 11.08. :-)

rozalka Ciamajdka no to chyba jutro jakiś dzień fryzjerski, bo ja także idę do fryzjera :-D

He,he,idę na ok 10.00,jak sie wyrobie:-D,bo spalismy dzis dłuuuugo.

Minęły mi szystkie dolegliwości,no oprócz bolących piersi...no i sie martwie ,czy wszystko OK,tak dobrze sie czuje,ja to wariatka normalnie jestem:-p
Waga tez ani drgnie.

He,he,idę na ok 10.00,jak sie wyrobie:-D,bo spalismy dzis dłuuuugo.

Minęły mi szystkie dolegliwości,no oprócz bolących piersi...no i sie martwie ,czy wszystko OK,tak dobrze sie czuje,ja to wariatka normalnie jestem:-p
Waga tez ani drgnie.

Ja też się boje czy wszystko oki. Ale właśnie zaraz wybieram się z wynikami (mam nadzieje,że będzie dobrze) a potem do fryzjera. Także miłego dnia dziewczyny. do później :-)

reklama
Witajcie dziewczynki!
co do opryszczki - jeśli w ciąży wystąpiła pierwszy raz kobieta powinna ostać leki przeciwwirusowe a nastepnie dziecko powinno być skierowane na badanie słuchu.
Tak właśnie miałam (prawie)...

Z tą różnicą,że poszłam do lekarza rodzinnego z pytaniem "CO TO JEST!" a on na to,że (uwaga!) NIE WIE i napewno nic groźnego.
W szpitalu gdy powiedziałam,że miałam pierwszy raz opryszczkę na ustach od razu dali skierowanie na badania słuchu. Na szczęście wszystko ok.

...
co do dolegliwości. Męczą mnie wzdęcia - wieczorem czasem nogą nie mogę ruszyć bo mni boli brzuch (od jelit). Poza tym "kolorowe" sny.Dzisiaj po jednym takim nie mogłam się uspokoić i dosłownie ostałam arytmii serducha. Zastanawialam się tylko czy przejdzie w częstoskurcz czy sie zatrzyma. Nastepny sen nie lepszy - o krwotokach,braku pomocy...generalnie tragedia.
Aż boję się zasypiać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry