martuśka85
http://psychozytywnie.pl
wiesz nie wiem jak to dokłądnie jest wiem, ze trzeba unikac opryszczki ja ognia.
a jednak :/
no to nadal bede miala koszmary :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiesz nie wiem jak to dokłądnie jest wiem, ze trzeba unikac opryszczki ja ognia.

no i szczęśliwie jestem na zwolnieniu, sprawe mam załatwioną i zapisałam się na poniedziałek do mojego ulubionego ginka on na pewno bardzo dokładnie mi pomierzy dzidziusia i wszystko mi opowie 
już się nie moge doczekać 
no ale przynajmniej wiem, że u młodzieży wszystko dobrze - no najważniejsze i już nie musze się martwić szefostwem
ach jak miło 

No to marulka rewelacja, dziadkiem się już nie martw:-)
dziś jak już mierwy puściły i stres ze mnie zszedł to mam poczucie że dobrze zrobiłam. A ja właśnie zwymiotowałam na widok kupki mojego najmłodszego,zawsze tak mam-okropność,a na nakładkę nie chce siadać.Zawsze tak mam na widok czy zapach czegoś zaraz mnie mdli.
Wreszcie pofarbowałam włosy,miałam całą tubkę to zrobiłam teraz na całą głowę.Nawet dobrze wyszło,robiłam sama.
Czy dobrze wyczytałam że któraś z nas tak jak ja oczekuje czwartego dziecka?Jak tak to prosiłabym tą mamę o kontakt na pw.