Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dlatego jeszcze u dentysty nie byłamto fakt dziewczyny pędzą jak szalone - człowiek pół dnia nie usiądzie to już ma sporo lektury
ja właśnie wróciłam od detysty - chyba bardziej wrażliwa teraz jestem. kiedyś wszystko bez znieczulenia, ale dziś to katorgii przeżyłam a nadal mnie boli - mam nadzieje, że jutro już ustąpi :-( lekarz powiedział, że lepiej ze znieczuleniem poczekać po 3 m-cu.

Czekam na moment aż nie będę mieć odruchu wymiotnego po włożeniu czegokolwiek do buzi... No i to znieczulenie-dla mnie podstawa;-)
To bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku :-)klucie mam raz z prawej raz z lewej i raz po środku i ciągnie aż do pępka i czasem w dol, no ale byłam u lekarza dziś bo ja jestem panikara ;-D i jest wszystko dobrze a klucia to jest normalne zjawisko w ciąży wiec nie mam co sie martwic
miałam nawet USG i widziałam mojego dzidziusia :-) ma prawie 6cmale tak się wiercił ze nie można było go dobrze zmierzyć :-):-) no ale daliśmy rade
mam zwiększona dawkę magnezu no i krople na mdłości żebym mogla spokojnie jeść ;-)

To może lepiej trochę poczekać... Ja sie nie doczekałam jeszcze wizity, a juz coś pobolewa ehhja właśnie wróciłam od detysty - chyba bardziej wrażliwa teraz jestem. kiedyś wszystko bez znieczulenia, ale dziś to katorgii przeżyłam a nadal mnie boli - mam nadzieje, że jutro już ustąpi :-( lekarz powiedział, że lepiej ze znieczuleniem poczekać po 3 m-cu.

To bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku :-)
Pytałam w którym miejscu masz te kłucia, bo sama mam takie od początku ciąży. Jakby to były pobolewania w bokach nie przejmowałabym się, gorzej z tymi w podbrzuszu, na środku... Biorę luteinę na podtrzymanie, no-spę, mg+b6 i narazie wszystko ok ;-) Przechodzimy w drugi trymestr, więc powinno już być tylko lepiej. Najgorsze za nami!![]()
klucia tez mam od samego początku ciąży,ale ze ja raz stracilam malenstwo to teraz obojetnie co mnie zaboli lece do lekarza, ale wole za wczasu niz znow mialabym plakac
mysle ze nie dlugo sie to u nas zmieni 
mnie boli nad pepkiem ale wydaje mi sie ze to z tego powodu, ze mialam kolczyk w pepku i boli mnie w okolicy tych dziurek po kolczyku. czasem nawet kluje
ja mam wszystkich razem 10 pircingow na ciele w uszach 3x kolczyki w tym pepek i inne czesci ciala nosze je caly czas i jak na razie nic mnie w tych okolicach nie boli;-)