reklama

Sierpień 2010

BLACK OPAL dzięki, nawet mi przypmniałaś o tym leku, bo kiedyś to kupowałam jak mój synek był malutki, i pediatra poleciła mu to dodawać do mleka. Będę mieć to na uwadze.

co się dziwić - zima zła sprzyja przytulankom :-)

ja zaczynam się bać tej dzisiejszej wizyty - mam dopiero na 20 :szok: także zdążę sie porządnie nakręcić :-p zobaczymy jaki mi termin porodu wyjdzie - z OM mam na 26 sierpnia...

Dziewczyny ja przechodziłam mocne przeziebienie i brałam leki polecone przez interniste
- syrop prawoślazowy
- Lipa na wygrzanie można pic 3-4 razy dziennie
- woda morska na katar,
-i na gardło tabletki homeopatyczne.
Do tego lekarka mi pwioeidziala ze jak to nie pomoze to są takie specjalne homeopatyczne kropelki L52

Marulka bedzie dobrze daj koniecznie znac :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
O raju,ostanio jem jak smok,właśnie pochłonełam ogromna zapiekankę,a wcześniej pomarańczę i rybę po grecku.aleeee mieszanka:-D

uff sądziłam, że tylko mnie tak strasznie męczy ta wydzielina - no ale nie jestem sama :P i kolczyki także mi nie przeszkadzają - póki co z pępka nie wyciągam, bo brzunio wygląda jakbym się porządnie objadała :-D i nie przeszkadza mi póki co. Ale zapewne wraz z czasem będe musiała go wyjąć.

Łodzianki jak pogoda? jutro jadę do was i mam nadzieje, że zastane tam słoneczko :-)

Ja mam dodatkowo tatuaz na brzuchu .Zakoncze ciaze z rozciagnietym tatuazem i dziura w brzuchu.Co mi przyszlo do glowyn zeby takie miejsce wybrac:wściekła/y:
nie przejmuj sie- robiac tatuaz nie myslalo sie ze kiedys bedzie sie w ciazy i on sie rozejdzie. majac praktyki na porodowce widzialam wiele dziewczyn z takimi tatuazami- to jest dosc powszechne miejsce na tatuaz tak jak piersi.

a moje dziecię nie toleruje papryki dzisiaj zjadłam sos ratatuille i umieram tak mnie mdli, ze szok. Takze wiem, ze z papryki nici a tak ją uwielbiam teraz ratuje sie herbatą z cytryną

widze, ze juz nikogo nie ma wiec ja sie odezwe jutro po badaniach genetycznych

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja tez zycze spokojnej nocy:)))
Jutro bede poza BB--- juz na 7 (Wasza 14) jestem w szpitalu i pewno po jakis 2 godz. wyladuje na stole. Do domku powinnam wrocic poznym popoludniem. Wiec pewno wogole sie nie odezwie albo tylko na dzien dobry i dobranoc:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry