Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na pewno zobaczysz! jesteśmy w ciąży dokładnie tyle samoNo i nie wytrzymałam miałam mieć wizytę 18.12 i przepisałam się na jutro. Jutro już zobaczę fasolkę, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
a ja w poniedziałek widziałam
nie bardzo dokładnie, to prawda i pani doktor powiedziała, żebym na dokładne badanie i mierzenie przyszła za tydzień (już się znów nie mogę doczekać!) ale widać było maleństwo i serduszko maleństwa też :-):-):-) trzymam kciuki, żeby Ci czas szybko zleciał!Esch, to ja już nie wiem jak jest z tymi normami dla progesteronu?? U mnie norma dla I trymestru jest od 52. Ja mam teraz 94.Juz jestem. Za chwile nadrobie zaleglosci.
Kochane odebralam wlasnie dzisiejsze wyniki: beta 607!!! progesteron 38,30!!!
Yuuupiii... a tak sie balam ze cos bedzie nie tak....

Polianna ja bym jej nie brała na pogrzeb, nie masz z kim jej zostawić, z jakąś koleżnaką?Mam dylemat - będę w kościele z maludą ale znając jej temperament będzie się wydzierała,śpiewała, gadała i chciała wyjśc z wózka. Co zrobić??
Jejku tak się cieszę, że wszystko okiJuz jestem. Za chwile nadrobie zaleglosci.
Kochane odebralam wlasnie dzisiejsze wyniki: beta 607!!! progesteron 38,30!!!
Yuuupiii... a tak sie balam ze cos bedzie nie tak....
Kochana to ja zapraszam na rosol z makaronem!!! Masz nie tak daleko do mnie... ja do Ciebie jezdze do outleta)))
Powiem Ci Marzenko, że mnie ostatnio stale muli, a mąż siedzi z sokowirówką i robi soki, a mnie tak mdli, że na nic nie mogę patrzećA mi sie zachcialo ciasta Krówki!!!
Mój mąż jest cudowny, pojechal do cukierni w centrum handlowym i mi przywiózl!!zjadłam pol kawalka po czym zjadlam 3 kanapki z wedlinka i ogoreczkiem kiszonym
no cóż , było całkiem pyszne
![]()
Gratulacje:-) Zobaczysz, że wszystko będzie okiWitam\
dziewczyny chyba jestem w ciazy jeszcze nie potwierdzonej przez lekarza 2 grudnia mial beta hcg 174 a 8 grudnia 2430nie sadzicie ze za szybko rosnie.
Ja jestem juz po poronieniu w czerwcu w 6 tygodniu i milam zzabieg.Teraz biore duphaston 3 razy dzinnie i czekam do wizty 15 grudzien.Mialam wizyte 1 grudnia ale nic nie bylo jeszcze widac .Mam nadziej ze bedzie wszystko ok.Zycze wszystkim spokjnych 9 miesiecy
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, ja czekam na 22, chociaż już nie daje radyNo i nie wytrzymałam miałam mieć wizytę 18.12 i przepisałam się na jutro. Jutro już zobaczę fasolkę, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Oj dziewczynki jestem zawalona robotą!!!
Polianna ja bym jej nie brała na pogrzeb, nie masz z kim jej zostawić, z jakąś koleżnaką?