reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2010

Przejmuję się,bo mocno liczyłam na jakąś pomoc przed świętami. :-( Moim pracodawcą jest dość duża firma- sieć 16 sklepów w całej polsce z zabawkami dla dzieci. Ja byłam kierownikiem jednego ze sklepów. Bony otrzymały nawet dziewczyny,które pracują od 2-3 miesięcy .... ech :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Aaa...objawy. Piersi bolą potwornie. Z dnia na dzień mocniej. Mdłości- dziś się zaczeły,choć zmiana apetytu od kilku dni. NIe mogę patrzeć na ukochany szpinak. Jedyne co mnie nie odrzuca to ser z czosnkiem, mandarynki i barszcz z uszkami. :-/

Aaa...no i pomimo,że nie jem wiele mam wywalony brzuch ;-) Poza tym spaaać. Spałabym pół dnia.

Po poniziałkowej wizycie pewnie zmienię suwaczek - wg usg dowiem się o terminie porodu. Ale wtedy to już w ogóle nie będę widziała jak tygodnie liczyć.

Ostatnia edycja:
No widzisz czasami jest tak z pracodawcami :-(
Co do suwaczka, jeżeli Twój jest wg terminu poczęcia to nie jesteś w 5 tyg ciąży i 5 dniu, ale w 7 tyg ciąży i 5 dniu:) No ale wszyściutko nam wyjaśnisz po wizycie. Trzymam kciuki, żeby wszystko wypadło pomyślnie:)

Milusio :) nie,nie. Wg terminu poczęcia-znaczy wg Twojej teorii. Data owu +2 tygodnie. Wg OM powinnam być o 8 dni do przodu.

Ja siedze w pracy i jakos robota sie nie klei... a znalazlam chwilke zeby luknac do Was:-D

Paula jakbym miala taki koszmarny dojazd to chyba tez ucieklabym od razu na L4!

aaa coś mi się przypomniało , wczoraj próbowałam sobie przypomnieć wiele rzeczy związanych z pierwszą ciąża i wiecie co, tak niewiele pamiętam
Ja na razie dosc dokladnie prowadze notatki na 28 dni

będę w kościele z maludą ale znając jej temperament będzie się wydzierała,śpiewała, gadała i chciała wyjśc z wózka.
Polianna ja bym tam sie nie stresowala tym... przeciez to dziecko i ma swoje prawa... ja jakos zawsze toleruje takie zachowania malych dzieci w Kosciele!
A odnosnie tych bonow to pracodawca podal powod dlaczego akurat Ty nie dostalas??

U mnie norma dla I trymestru jest od 52. Ja mam teraz 94.
Ja na moich wynikach norme dla I trymestru od 2,8 do 147 ng/ml.

Oj dziewczynki jestem zawalona robotą!!! :confused2::confused2::confused2:
Paula moje biurko tez jest pelne papierow ale dzis jakos ta robota mi wogole nie idzie!!

Polianko,
hihihi:) no czekam z niecierpliwością co powie lekarz:):-)
co tak puściutko? Czyżby to przez pogodę?
Dziewczyny czy wy tez macie takie dziwne napady nastrojów, powiem wam, że raz się cieszę, raz mi tak smutno, nie daję już rady z tymi humorkami:(

Ostatnia edycja:
Mi się wydaje, że oprócz bólu piersi nie mam żadnych objawów. Od czasu do czasu chwyci mnie ból brzucha, czasem się zezłoszczę (ale to się zdarzało i bez ciąży), mdłości brak, zwiększonego apetytu brak zachcianek brak. W pierwszej ciąży też tak było, czasem chciałabym choć troszkę poczuć tego choć jak się bardziej zastanowić wcale wam nie zazdroszczę.

reklama
Dziewczyny czy wy tez macie takie dziwne napady nastrojów, powiem wam, że raz się cieszę, raz mi tak smutno, nie daję już rady z tymi humorkami:(
ja kochana nie mam wogole humorów :tak: a nawet powiem ze ta ciąża zmienila mnie w jeden wielki mega pozytywny humor:tak: ciesze sie ze wszystkiego i nic mnie nie denerwuje:tak:
dzis byla mama u mnie z ktora zazwyczaj sie kłóce , ona jest strasznie drazniąca..... ale dzis o dziwo gadalo nam sie super i wogole sie nie poklocilysmy:tak::-)
naprawde ja sie czuje fantastycznie i nic mnie nie denerwuje:-)

Do góry