Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie poczytam bo pisze z kom a nie mam pakietow na net. Jestem w rozsypce i jest mi zle ale ten maly mezczyzna daje mi sile za cala armie. Wlasnie wypowiedzialam wojne laktacji i ja wygram! Trzymajcie kciuki!
. Wszystko będzie dobrze, tylko głowa do góry
. Ale jak się musisz wypłakać to rycz – mnie też pomagało w szpitalu i wywalałam z siebie w ten sposób całe napięcie :-).
. Ale nigdy bym nie przypuszczała, że on nagle prześpi 6 godzin ciągiem, kiedy często ledwo do 3 dociąga. A na niecałą godzinę nie opłacało mi się kłaść, więc stwierdziłam, że te 3 kwadranse na niego poczekam. Pobuszowałam w tym czasie na forum :-).
). Córcia jest naprawdę kochana, płacze, gdy jest jej naprawdę źle i niekomfortowo. A ja coraz bardziej poznaję ją i jej potrzeby. Tak jak pisała chyba Irisson, że z dnia na dzień będzie lepiej i po dwóch tygodniach z Lilą poznamy się. I wierzę dziś, że tak właśnie będzie.
no ładnie, prawdziwy nalot! 
, bo nieśmiało powiedział, że może Ula spałaby jednak w łóżeczku:-)
no macie przerąbane, bo u Was podwójne oględziny przyjeżdżają oglądać dom i dziecko
, ale widzę, że się już ogarniasz ze wszystkim. Ja o dziwo nie zapłakałam ani razu od przyjścia ze szpitala, nawet babki w szpitalu mówiły, że jestem twarda matka bo mnie nie rusza pobieranie krwi z główki, nie wiem czy to dobrze? Ale nie jestem z kamienia;-) śpiewam mojej Uleńce pioseneczki o niej, a dzisiaj usypiamy się w wózeczku, jedna ręką piszę, drugą pije inke, noga obsługuje wózek.