Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, tak postraszyć, bo oczywiście nic nie robi. No i musieliśmy halter zamienić na kaganiec, taki oddychający chyba z 70 dych kosztował, szybko się przyzwyczaił, a my spokojniejsi bo to jednak duży pies i ludzie się go boją.
No to nie wiem jak to zrobiłam, ale wypatrzyłam Twojego męża przy Galerii Kazimierz, koło 17 było.
. Boshe, przecież ja go nigdy nie widziałam!!:-) Najpierw mijał mnie karmiącą Tymka na ławeczce. Zwróciłam uwagę, bo dziecię płakało tak jak przed chwilą mój Tymek
. Potem ja ruszyłam i zauważyłam, że z kolei on siedzi dwie ławki dalej i karmi dziecko. Patrzyłam na niego jak go mijałam i tak mnie korciło żeby zapytać, czy to mała Uleńka a on ma żonę Asię
. Ale by się zdziwił 
. Ale się wstydziłam
. Ale numer no... Może kojarzy kobitę w pomarańczowej koszulce pchającą brązowy wózek ;-).
się chłopina przestraszył, że wszędzie mam szpiegów. Podchodzę do niego i mówię, czemu nie mówiłeś, że Ula płakała przed tym jak jej dałeś butle z moim mlekiem? jego mina bezcenna
A najlepsze, że ona nie była głodna bo jadła po 15 cyca tylko kupsko szczeliła, ale przebrać nie pomyślał:-)
. To teraz będzie miał stresa na każdym spacerze i będzie się rozglądał czy ktoś nie obserwuje
.
Matko i córko, nawet bym nie pomyślała, że coś takiego się może przydarzyć. No to teraz będę się stresowała przy każdym wyjściu, bo ja też ciapa jestem i nawet w ciąży mi się dziwne rzeczy przydarzały (np. wyjście z tramwaju na dupsku - taki piękny poślizg
i to niecałe 2 tygodnie przed porodem). No mam nadzieję, że Ali nic się nie stało.
. Już przy ślubie żartowali, że wszystko fajnie, ale mają nadzieję, że chrzest na nizinach będzie
.
. Tyle że Przystań to duszpasterstwo młodzieży. A co ze mnie za młodzież
.
weronkazzz witaj spowrotem;-) Olga ja mam syf przy jednym dziecku a jak tż wraca z pracy to dopiero ogarnia bo ja to nie mam czasu przy małej ani poprasować ani się wykąpać nawet nie mówiąc już o forum... zaniedbuje bo mała w ciągu dnia marudzi:-( dobrze że noce w miarę przesypia;-) miemie mam te same problemy co ty z mała:-( marudzi bo nie może robić kup i puszczać bąków nie ma ustalonej pory dnia i nocy a do tego nic nie jjem prawie żeby jej nie zaszkodzić i też radzili mi z tymi jabłkami i jjem ich sporo i niewiem czy od nich nie jest gorzej bo sama mam wzdęcia