Ale była dzisiaj kupa... wytarłam trochę i wsadziłam małego pod prysznic, bo się inaczej nie dało. Przy okazji mam bluzę kupa usmarowaną...
A wczoraj jaka była kupa! myślałam, że skończył, więc wzięłam się za przewijanie, powycierałam, wyjęłam pieluchę a tu pierd i kupa na przewijaku, wołam M, żeby pomagał a tu czuję mokre coś na czole, a tu sik!
Mama była u mnie z rana, wzięła Fifola na spacer, ja ugotowałam obiad i posprzątałam w tym czasie...
Jestem w rozterce, chcę kupić sobie buty Ecco, ale kurde 470zł? masakra, nie są urodziwe - jak to Ecco, ale na bank wygodne, a takich mi trzeba na jesień... muszę się z tym przespać.
A wczoraj jaka była kupa! myślałam, że skończył, więc wzięłam się za przewijanie, powycierałam, wyjęłam pieluchę a tu pierd i kupa na przewijaku, wołam M, żeby pomagał a tu czuję mokre coś na czole, a tu sik!
Mama była u mnie z rana, wzięła Fifola na spacer, ja ugotowałam obiad i posprzątałam w tym czasie...
Jestem w rozterce, chcę kupić sobie buty Ecco, ale kurde 470zł? masakra, nie są urodziwe - jak to Ecco, ale na bank wygodne, a takich mi trzeba na jesień... muszę się z tym przespać.

spotkałam dzisiaj koleżankę z podstawówki, taką co się nie chce spotkać jak sie ma 10kg nadwagi, jest się nie umalowanym, rozczochranym, wieśniacko ubranym, komentarz dnia: "już masz drugie? ale się pospieszyłaś" i jakoś tak się czuję pół dnia jak dziwoląg, który chce dzieci 
i dopiero spanie...w sumie w ciagu 2,5h zjadla tyle, ze sama nie wierzylam.ale za to spanie bylo od 21 do 2 wiec troche mi to zrekompensowala
miały taki wysunięty dół) i rozciął łuk brwiowy tak że krew sikała. Skończyło się na kilku szwach. A stało się to mimo, że w pokoju była trójka ludzi, każdy w innym miejscu i obserwujący go. No po prostu przypadki i wypadki. Oby ich było jak najmniej i nie ciągnęły za sobą żadnych poważnych konsekwencji.