M
milionka
Gość
Dziewczyny jestem w SZOKU! Moja przyjaciółka była u znajomej - tak jak my sierpniówki i wyobraźcie sobie że dziewczyna majac 3tyg dziecko nie wiedziala ze dziecku trzeba trzymac główke i odbijać po jedzeniu. I dziwiła sie że dziecko niespokojne i ciągle sie budzi a jak odbila to mały 3h spał:-)
Irisson moj M pracuje u naszego przyjaciela i ogolnie zawsze mu na reke ida-zawsze na usg, szkole itp mial wolne ale teraz trwa u nich sezon i musi byc cala ekipa bo nie wyrobia a potem grudzien,styczen,luty maja prawie caly wolny jak nauczyciele wakacje wiec cos za cos:-( ale tak mi go czasami brakuje:-( bo naprawde juz samo nakarmienie malego czy przewiniecie to dla mnie duze odciazenie:-( a tak cale dnie sama:-(
Irisson moj M pracuje u naszego przyjaciela i ogolnie zawsze mu na reke ida-zawsze na usg, szkole itp mial wolne ale teraz trwa u nich sezon i musi byc cala ekipa bo nie wyrobia a potem grudzien,styczen,luty maja prawie caly wolny jak nauczyciele wakacje wiec cos za cos:-( ale tak mi go czasami brakuje:-( bo naprawde juz samo nakarmienie malego czy przewiniecie to dla mnie duze odciazenie:-( a tak cale dnie sama:-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzisiaj ja pierwsza :-). Noc była piękna, gwiaździsta, więc już od 4:00 szykuję się na długi spacer z Bąblem :-). Ranek mnie nie zawiódł - też cudny wstaje, od stawów idzie mgła, rosa na trawie - no będzie cudownie :-). Ja już Od 5:30 na nogach. Spać w nocy nie mogłam bo czekam dzisiaj na ważny telefon z pracy i cały czas o tym myślałam i prosiłam o dobre wieści. Mam nadzieję, że usłyszę dobre wieści i nie będą sobie robili jaj. Tak strasznie potrzebuję tej dobrej informacji, bo kiepsko jest a będzie jeszcze gorzej jak znowu usłyszę nie to co powinnam... :-(Ehhhh...:-(
. Ktoś mi chyba dziecko podmienił
.
Gratulacje dla wszystkich !!!! Ja urodziłam końcem sierpnia ( 30stego ) . Przyjmiecie mnie z powrotem ??