reklama

Sierpień 2012

Widze ze kazdy teraz slabo z kasa:-( moze ktoras te 50mln przytuli:-)
Ja tez musze do dentysty:-( pol zeba nie mam i drugi zepsuty:-( ale narazie na sile zapisalismy mame M do kardiologa i zaplacilismy 150zl bo ona na pieska wyda-karme za 100zl mu kupuje, do fryzjera go zawozia a sama ma milion chorob i czeka po pol roku w kolejkac na nfz bo jej szkoda:-(
My zuzywamy 5puszek na miesiac wiec 200zl wychodz + w tym miesicu szczepienie 5w1 a potem jeszcze rota:-(
Maz musi do szkoly 700zl doplacic bo znowu dal dupy i sie nie wyrobil:-(
I na usg z malym musimy isc nerek i przezciemiaczkowe to pewnie 300 peknie:-( masakra nie potrzebnie zaczelam wymieniac bo tak wydawalo mi sie jakos mniej:-)

reklama
milionka, w takim razie dopisuję Cię do listy osób, z którymi dzielę się szósteczką :-D.
U nas dzisiaj lekką ręką 430zł poszło na 5w1 i rotawirusy. A w przyszłym tygodniu kolejny zapas mleka i pieluch. Do tego naprawa samochodu, paliwo, raty kredytu... Dżizusie.

Olga, mój nr jeden to ruskie ale z jesiennych farszy uwielbiam dynia i ricotta i kurki i cielęcina. Lubię też pierog drożdżowe z piekarnika.

dzag, ucałuj Tymusia od ciotki, a ja jeszcze do wydatków muszę dodać sukienkę na chrzciny i płaszcz i basen Uli:-(, dobrze, że chociaż na mm nie idzie, a szczepionki finansuje teściowa.

Co z irisson i MieMie?

Ostatnia edycja:
czesc babeczki, probuje doczytac jakos calosciowo, ale poki co skupilam sie na tym slinieniu, bo i u nas sie zaczyna. doszlo tez juz do tzw. "obrzydliwej rączki", czyli odpowienio wyślinionej, obślizgłej, mokrej i zimnej tolinkowej łapki, na którą co rusz się natykam :-D

inne wątki ogarniam ale z tym już kiepsko :/

małżon dzwonił do serwisu i lapciaka jeszcze dobrze nie zaczęli robić- super, ponad 2tyg już tam jest. Wieć może w przyszłym tyg sie go doczekam... rany
o wydatkach nawet nie chcę czytać, bo od razu o swoich myśle :P
Olga gratuluje pierogów! Ja ostatnio też sie wyżywam kulinarnie bo czasu mam za dużo, ale u mnie to w ciasta idzie... moze pierogi też spróbuje ruskie bo małżon uwielbia a nikt mu nie robi. Bo teściowa daleko (i całe szczęsćie)

A szósteczke moje drogie trafiam JA i tylko JA:-D

To pozdro pińcet i dobranoc ;-)

zaksięgowałam kolejne wpłaty: 30zł, 50zł, 50 zł, 50 zł mamy już 480 zł :) i jeszcze czekam na przelew od mamy bo też się zobowiązała wpłacic jak usłyszała o naszej akcji :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzag no to faktycznie Tymuś słabo znosi szczepionki. mój jakis cyborg. Dzisiaj plakal 15 sekund po pierwszym kłuciu, i 15 sekund po 2 wkłuciu. poczym grzecznie wymlaskał rota uśmiechając sie do lekarza. potem zero innego zachowania, normalne drzemki, uśmiech i radosc w kąpieli, cycuś i spo teraz od 19:30.

no to i ja sobie ponarzekam- 650 szczepienia, jutro 580 u mechanika, musimy ortopede prywatnie ogarnąc za 150, i. takie tam ciekawe wydatki dodatkowe.

reklama
Milionka-prześlij nr konta

Nie poodpisuję,bo nadaje z telefonu.
Dzięki za kciuki- pomogły!
Chłopaki dali radę-całe 12h beze mnie w domu. Jak ja tęskniłam! A mleko mi się udało ściągać tylko jak na zdjęcie Kacpra patrzyłam :-D
I....w lutym otwieram studio modelowania sylwetki :-D będzie rewelacyjny sprzęt, programy diet indywidualne dla każdej klientki, zabiegi pielęgnacyjne- wyszczuplające,antycellulitowe, ujędrniające. Chcemy stworzyć elegancką,przyjemną, ciepłą oaze tylko dla pań. Teraz zaczynamy starania o dotacje, wygrzebujemy zaskorniaki i zaczynamy działać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry