• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2012

Gorgusia jaki dzielny, to też jego dzieci, musi wiedzieć jak się nimi opiekować, zresztą mój lubi spędzać czas z dziećmi :tak: właśnie z Laurką robią maski P1020829-1.JPG

ja wydałam mnóstwo kasy, w samym lumpie mi 80 wyszło :zawstydzona/y: ale całkiem fajne rzeczy wyhaczyłam, prawie wszystko dla Laurki, super sweterek znalazłam z hallo Kiciusiem, w Pepco jej kupiłam też rajstopki z Kitką i Starszak mi szaleje z radości :-) do tego kupiłam jej kilka kolorowanek, tak mi jej żal, że chora, to dostaje :-p ja sobie uzmysłowiłam, że od 3 miesięcy byłam pierwszy raz, gdziekolwiek sama bez dzieci i męża :eek::eek: istna ze mnie niewolnica Izaura się robi :confused2:

Karolina
po tym rzyganiu wczorajszym nawet już nie mam zamiaru jej podawać tego antybiotyku, zresztą jak na razie nic jej nie jest :eek:

reklama
irisson dobrze ze już lepiej. Ja dzisiaj znowu prawie na zawał zeszłam bo mały miał śluz w kupce w kolorze kupy ale wyczytałam, że tak może być przy ząbkowaniu, a że ostatnio od szczepionki maruny to nie podejrzewam choroby bo w końcu trzech lekarzy go osłuchiwało. A przy ząbkowaniu też towarzyszy rozdrażnienie, senność ale też przebudzanie w nocy, ślinienie i odkasływanie z tego powodu a on potrafi się ślinką zakrztusić, wkładanie wszystkiego do buzi itp i że wczesne ząbkowanie jest dziedziczne węc powędrowałam do mamy z pytaniem kiedy miałam pierwszy ząbek i usłyszałam że w 3 miesiącu!!!! SZOK!!! Ale powiem Wasm że nigdy sie tak o nikogo nie martwiłam, musze jakoś wrzucić na luz bo zaczynam świrować tak się o wszystko boje. Śpi dużo to sobie myśle że chory, śpi mało to samo, płacze jest źle, nie płacze oj jest za spokojny coś mu jest. ZWARIOWAŁAM!!! Ale jak z tym walczyć już mnie cała rodzina gnębi, a mały dzisiaj jeszcze odsypiał te emocje bo mi spał od 22 do 4:40 zjadł 100ml, potem o 7 rano sie przebudził i zjadł całe 10ml i spał prawie do 10:00 i zjadł 140ml dopiero, a potem o 12:50 ponad 150ml bo po dosypaniu mleka to 165ml wychodzi i śpi grzecznie.

irisson ale że aż tak!!! masakra!!! Mleko udało się małemu dać ale co smoczek szedł do buzi to był płacz i tylko zimny gryzak jest zaakceptowany i jak przytulam go to ociera buzią o mnie jak szalony! Jejku mam nadzieję że to naprawdę ząbkowanie a nic innego

milionka jeżeli to na prawdę ząbkowanie to możecie sobie pomóc. Kup maść na ząbkowanie i jest taki homeopatyk camillia i to na nas działało a i możesz zrobić test. Daj paracetamol jeżeli faktycznie go coś boli to powinien się uspokoić i być wesoły.

no właśnie kupiliśmy i już było troszkę lepiej i jak dostaje chłodniejsze mleko to też chętniej pije - myślisz kakakarolinka że paracetamol na ząbkowanie też pomoże?

Nadaje od tesciow z prawie rozladowanego telefonu.

spalam dzisiaj 3godziny bo oczywiscie o 1:30 odpisywalam
na posta Miemie zamist spac :-)
Dziekuje za wszystkie zyczenia, az mi glupio. Jestem wzruszona.

Normalnie nie moge jak czytam ze kolejne dziecię zaczyna lepiej sypia. w nocy. Juz moi znajomi sie dziwia ze juz mlody powinien zadziej sie budzic. Czy kiedys tego doczekam??? jestem wykonczona. rano czuje pieczenie piersi. Teraz juz leze w wyrku zeby cokolwiek pospac, TZ na piwie z ziomkami.

Poza tym Stasiek przekreca sie sam z brzucha na plecy, jakis skok rozwojowy chyba przeszedl bo strasznie sie posunąl do przodu w osttnich dniach. Smieje sie na glos itd.

Przepraszam z si nie odniose ale oczy mi lecą. Buziaki

p.s. jestem od Was uzalezniona

Miemie drobina jestes. ja jeszcze 65,5 na wadze, 60 mialam na starcie a to juz bylo ze 3 za duzo. Walcze dalej.

Irisson I love you

Ostatnia edycja:
milionka pomoże jak każdy lek przeciwbolowy. Należy stosować ostrożnie ale można. Maks co prawda pierwszy ząb miał w 9 miesiącu ale każdy odchorowyw.zł Gorączka bieguna bezsenne noce taki płacz po 2-3 godziny. Masakra normalnie. To trwało jakies 2-3 tygodnie i na apogeum pod koniec dostawał ibum na kilka nocy. Matko aż mam ciarki na mysl o ząbkowaniu. Obudziła moje wwspomnienia . :))Oby to moje nowe bez problemowe dziecko tak nie miało

reklama
Przepraszam:P teraz przejdziesz ząbkowanie spokojnie dla odmiany:P
Mi teraz te objawy oprócz ślinienia i tarcia buzią pasują do skutków ubocznych po szczepieniu a w czwartek byliśmy:/
Dobra zobaczymy jutro puki co od 1,5h śpi spokojnie a mój mąż padl razem z małym a liczyłam na jakiegoś drineczka w objęciach mężulka ehhhh a to przecież ja cały dzień siedzę z dzieckiem a on po kilku godzinach opieki pada:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry