Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pryszcze wróciły więc wizyta u kosmetyczki o kant d...py
za oknem wciąż szaro i leje nawet na porządny spacer nie można si wybrać... ech niech już będzie drugi trymestr to na pocieszenie sobie jakieś ubrania ciążowe pokupuję ;-)teraz to nawet zakupy się nie opłacają
a już sobie oglądałam i marzyłam co kupię
a i komp mi wysiada i szukam nowego co pochłania całą moją energię życiową. Pozdrawiam Was gorąco

U mnie niestety mdłości nie ustąpiły a nawet jest gorzej do tego dość już mam tego permanentnego zmęczenia na nic nie mam siły nawet na pisanie![]()
Ale zaraz potem znowu wylądowałam w kibelku .Szczerze juz mam dość...nie mam na nic ochoty ,tylko bym w lozku lezala bo tak mi niedobrze caly czas.ehhhh ale trzeba jakos wytrzymac!
Za pol godz ide po Miska do przedszkola a potem obiad i prasowanko
Wspulczuje wam tych mdlosci ,mi na szczescie juz przeszly
ja dzis za mycie okien sie wzielam i juz sie lsniaZa pol godz ide po Miska do przedszkola a potem obiad i prasowanko
U nas dzis nawet fajnie a co najwazniejsze wiatru nie ma:-)
ja dzis spalam 2h , lezalam 4, na obiad nie wiem co, sama posililam sie zupka chinska i chyba zaspokoilam swoj apetyt dzisiaj, pije kawke smakuje, do pracy. Tragedia..