Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak kochana to serduszko, moze po prostu moje blizej skory jest, albo moze moj sprzet czulszy, choc chyba taki sam masz, dzidzia moze moja wiekszaHotdogi wyszły pyszne, i te z bułek słodkich i te z bagietki. Ledwo leżę.
Po 45 minutach spędzonych z detektorem udało mi się wysłyszeć to co na pewno nie jest sercem dziecka, czyli swoją tętnicę po lewej, i coś swojego po prawej, ale to już dużo bo wczoraj nie słyszałam nic. A i to dzisiejsze nie było łatwe. Jest też coś w środku brzucha jak mocno przycisnę i wyświetla wtedy 140-170, ale to trwa kilka sekund i jest zagłuszane przez te moje żyły. Więc jestem dobrej myśli, tylko że malutkie i nie ma jeszcze siły przebicia.
Dobranoc dziewczynki
Dziewczyny, u mnie wciaz okropne mdlosci,brak wymiotow ale z dwojga zlego to chyba wolalabym zwymiotowac niz miec to ciagle uczucie mdlosci. Poza tym spokojnie u nas,slucham serduszka co 2 dni. czasem zadziej. Wczoraj mialam bardzo stresujaca sytuacje w rodzinie,przeplakalam caly dzien. Nie lubie takich dni.
Poza tym lekarze zdecydowali ze na razie nie beda zakladac szwow na szyjke, jednak mowia ze beda monitorowac sytuacje co 2 tyg. Bede wiec miala usg co 2 tyg w celu sprawdzania dlugosci szyjki.

wczoraj wyskoczyły mi dwa pryszcze z prawej strony, a dziś z lewej coś się zaczerwienia, a tak się cieszyłam że póki co mam spokój przy mojej tłustej cerze, skłonnej do wyprysków