Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak kochana to serduszko, moze po prostu moje blizej skory jest, albo moze moj sprzet czulszy, choc chyba taki sam masz, dzidzia moze moja wiekszaHotdogi wyszły pyszne, i te z bułek słodkich i te z bagietki. Ledwo leżę.
Po 45 minutach spędzonych z detektorem udało mi się wysłyszeć to co na pewno nie jest sercem dziecka, czyli swoją tętnicę po lewej, i coś swojego po prawej, ale to już dużo bo wczoraj nie słyszałam nic. A i to dzisiejsze nie było łatwe. Jest też coś w środku brzucha jak mocno przycisnę i wyświetla wtedy 140-170, ale to trwa kilka sekund i jest zagłuszane przez te moje żyły. Więc jestem dobrej myśli, tylko że malutkie i nie ma jeszcze siły przebicia.
Dobranoc dziewczynki
Dziewczyny, u mnie wciaz okropne mdlosci,brak wymiotow ale z dwojga zlego to chyba wolalabym zwymiotowac niz miec to ciagle uczucie mdlosci. Poza tym spokojnie u nas,slucham serduszka co 2 dni. czasem zadziej. Wczoraj mialam bardzo stresujaca sytuacje w rodzinie,przeplakalam caly dzien. Nie lubie takich dni.
Poza tym lekarze zdecydowali ze na razie nie beda zakladac szwow na szyjke, jednak mowia ze beda monitorowac sytuacje co 2 tyg. Bede wiec miala usg co 2 tyg w celu sprawdzania dlugosci szyjki.

wczoraj wyskoczyły mi dwa pryszcze z prawej strony, a dziś z lewej coś się zaczerwienia, a tak się cieszyłam że póki co mam spokój przy mojej tłustej cerze, skłonnej do wyprysków