karenm - chyba każda z nas jest inna, więc trudno mi powiedzieć jak u Ciebie będzie z biodrami. Ja pomimo, że w poprzedniej ciąży przybrałam dodatkowe 17kg, do końca ubierałam moje spodnie sprzed ciąży, takie biodrówki, jedynie nie dopinałam guzika i nie zasuwałam zamka, a ratowałam się paskiem, na to jakaś tuniczka i było git. Oczywiście nie we wszystkie dżinsy weszłam, raczej te które pewnie z laycrą były, bo tu i ówdzie przybyło jednak brzuszek miałam bardzo konkretny

Miałam jedne fajne spodnie ciążowe, takie dość zgrabne, ale jedne rybaczki co kupiłam masakryczne były pomimo że to rozm. S-ka była, w pasie niby ok, ale nogawki to masakra jakaś, jakbym worek jakiś nosiła. A wiadomo pomimo ciąży dalej chcemy wyglądać jakoś fajnie, modnie i atrakcyjnie, choć trochę

Na twoim miejscu kupiłabym tą M, jeśli nie ryzykujesz dużo kasy, ale trudno mi powiedzieć jak długo je ponosisz. Wrzuć linka co ciekawego znalazłaś ;-)
Ja osobiście wolałam nosić spodnie, bo w sukienkach i spódnicach czułam się ogromnie wielka

, w spodniach jakoś tak zgrabniej nogi się eksponuje, a na górę coś dłuższego i luźniejszego i ok było.
Zobaczymy jak tym razem będzie bo koniec naszej ciąży przypada na lato, więc nie wiem w czym wygodniej będzie mi chodzić

).