mala.di
Fanka BB :)
Oby, oby było dobrze
U mnie wyszlo tak że w czwartek bede mieć już 3 usg. Chcialabym je caly czas tak czesto ogladac...ale pewnie nastepne bedzie dopiero te połówkowe.
Ja troche wole dmuchac na zimne, i tez po prostu na to zimno bez wiekszej potrzeby nie wychodzić
czasem na zakupy, czy do przyjaciolki.... i do lekarza oczywiście. I zawsze z całą torebką jedzenia;p
U mnie wyszlo tak że w czwartek bede mieć już 3 usg. Chcialabym je caly czas tak czesto ogladac...ale pewnie nastepne bedzie dopiero te połówkowe.
Ja troche wole dmuchac na zimne, i tez po prostu na to zimno bez wiekszej potrzeby nie wychodzić
Moze napisze cos o sobie...Nazywam sie Ewa mam 21 lat Przy pierwszej ciazy urodzilam sliczna coreczke Emilie to bylo trzy lata temu. Trzy miesiace temu bylam tu na forum na aniolkowych mamusiach, poniewaz okazalo sie,ze jestem ponownie w ciazy,ale ta ciaza okazala sie pozamaciczna i stracilam malenstwo w 7/8 tygodniu. Teraz jestem w trzecim miesiacu i znowu oczekuje maluszka. Moja radosc nie trwala jednak dlugo,poniewaz niedawno okazalo sie ,ze jestem zarazona toksoplazmoza i mimo badan moj gin skierowal mnie do Instytutu Chorob Zakaznych zeby tam mnie lepiej zbadali. Na usg genetycznych dopiero okaze sie czy ciaza nie ma powaznych wad genetycznych.Jestem przerazona,ale jestem dobrej mysli...Teraz biore dwa antybiotyki na przemian, ktore beda krazyc we krwi i nie pozwola dostac sie bakteriom do dziecka.Poki co sie lecze i mam nadzieje na szczesliwy final.
. Czy Was też tak odrzuca od mięsa??? Nie jestem w stanie przełknąć ani kawałeczka. Tylko biały ser ze szczypiorkiem i pomidorem. Nawet nie mogę o nim myśleć.
Ale może zapytaj się lekarza, czy tak ma być, żeby nie przeoczyć żadnego niepokojącego sygnału.