Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
obejrzyj koniecznie bitwe o los angeles, przed chwila obejrzalamzrobiłam sobie słodką herbatę... za 20 minut leci Obcy 4, obejrzę sobie przy prasowaniu, ostatnio przeżywam fascynację alienami![]()
jak Ty mnie rozsmieszaszoto ja idę obudzić męża i spytać czy ogląda ze mną obcego. Taka kochana jestem...
edit: powiedział że nie. niech się cmoknie...
ja mialam na samym poczatku w 4-5tyg, u mnie zdiagnozowano ze to bylo plamienie zagniezdzajaca, zadnego innego nie mialam, gdybym dostala to bym od razu do lekarza pobieglaMam pytanko czy ktoś miał brązowe plamienia??? Ja wczoraj miałam i się przestraszyłam bo na dodatek biorę duphaston i niby nic nie powinno sie dziać.
mamusiek Ci u nas dostatek, ale zadnej nie odstapimy, mozemy raczej przyjac do gronaWitajcie!
Szukam przyszłej mamy w wieku 20-25 rodzącej latem 2012 w celu podzielenia się swoimi przemyśleniami i doświadczeniami. Pozdrawiam. :-)
rozwalilas mnieewa - dzięki)
nudny ten obcy i prasowanie też mi się znudziło. Uratowały mnie chipsy wiejskie ziemniaczki cebulkowe które miałam w szafce, nawet trochę słodkie są![]()

Na szczęście we wtorek więc mam jeszcze 3 dni żeby sie ogarnąć...

Nawet do rodziców nie mogę pojechać odreagować bo siostra chora i kaszle, prycha itd, no i mam zaległą pracę, będzie ciężki dzień.
tyle mojego oglądania, mąż zasnął z pilotem w łapie i okularami
dzisiaj u nas piękne słońce, ogarnęłam Laurki pokój, wstawiłam pranie, Lala kończy jajecznicę i idziemy na spacer, bo jest cudownie 10 stopni ! potem posprzątam bo mam taką wenę, uwielbiam wiosnę ! miłego dnia dziewuszki ;-) myszka rozgość się :-)