Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a już się ociepliło za oknem słonko jest już mocne ;-) a tych porodów chyba faktycznie nie powinnaś oglądać. Poród jest strasznie demonizowany a swój własny to na prawdę nic strasznego. dostajesz taką dawkę hormonów i adrenaliny, że na mont everest bys weszła a co dopiero urodziła. Jak ja się męczyłam przy skurczach co 15 sek i siedziałam pod prysznicem to mój M dzwonił do znajomych i komentował żartobliwie i do dziś nas to bawi
koło mnie mogli by jeść i tak bym nie zauważyła 

my nie chodziliśmy do szkoły rodzenia a M przy porodzie był nie wiem czy nie zależy to od szpitala musisz się dowiedzieć. Ja nie miałam czasu na szkołę rodzenia ale może teraz się wybiorę z ciekawości głównie o ćwiczenia mi chodzi ale jak to będzie dużo kosztować to na pewno nie
no i tabliczka gorzkiej czekolady dziennie to nafajniejszy sposób uzupelniania magnezu 
ja mam dzisiaj parszywy humor, śniło mi się, że Laurka musi mieć drugą operację i cały sen płakałam, rano wstałam rozbita, nie wiedząc czy to prawda, czy nie
jednak niby mnie lekarz uspokoił, że z drugą jest wszystko ok, ale to podświadomie we mnie siedzi
Malinkaizi zrycząłam się okropnie na twoim blogu, tule mocno i wierzę, że tak jak pisałaś nic nie dzieje się bez powodu, trzymam kciuki za 5 córę? czy będzie chłop? ;-) mąż powiedział, że mi kupi torebkę na dzień kobiet, jednak pokazywanie paluszkiem co się podoba działa
unika bezużytecznych prezentów
robiliście jej test wyboru na roczek? moja Laura to za kasę się zabrała 

)
Malinkaizi może faktycznie u was teraz chłop
ja czułam, przy najmniej mi się tak zdawało, a od tygodnia nic, lekarz mi powiedział, że mam macicę głęboko i ma bobas dużo miejsca, więc chyba to jeszcze nie było to, zwłaszcza jak widziałam to adhd na usg, a nie czułam nic