reklama
Mart81
Fanka BB :)
Milionka ech, rozłożyło mnie to na łopatki. Siedzę i ryczę. Nie mogę się uspokoić.
Dziewczyny, czy każde urodziny muszę mieć do dupy, jak mnie w.....mój M to szkoda gadać. Wysłałam go do osiedlowego po masło na kolację. Wrócił z masłem za 8 zł tym osełkowym, którego ważność upływa za 6 h. Mówię mu na spokojnie, że tak nie można robić, że o upływie daty ważności musi chyba 2 dni wcześniej sklep zawiadomić, dlatego są te przeceny w marketach. Ona kuźwa jak zwykle ugodowy, że się kłócić nie będzie w sklepie, a nie chodziło o kłótnie tylko o zasady. Mam dość tego jego włażenia każdemu w dupę i unikanie jakiejkolwiek konfrontacji to powód do kłótni od 9 lat. Oczywiście paragonu nie wziąć powiedział, że ze mną nie pójdzie co najwyżej sam. Zadzwonił do mojemu M zrobił ze mnie furiatkę bo k.... puszczałam i w końcu poszłam sama. Właścicielka sklepu na spokojnie przeprosiła, wymieniła na dwa tańsze bo tamtego już nie było i było po problemie, ale co się nadenerwowałam, nawyklinałam to moje i niestety mojej córeczki.:-( Czasami to go na prawdę nienawidzę!
Asia w niektórych sytuacjach faceci są niereformowalni, jak mój smarka, to bym go udusiła
cała kamienica słyszy...
aż zła jestem, że byliśmy w sklepie i mogłam ten rabarbar kupić, też bym jutro ciacho może zrobiła
cała kamienica słyszy... aż zła jestem, że byliśmy w sklepie i mogłam ten rabarbar kupić, też bym jutro ciacho może zrobiła

Ja tylko na chwilę. Zajrzałam na szybko żeby się pożegnać. Po dzisiejszej wizycie u mojej gin okazało się, że z moją szyjką nienajlepiej i właśnie jadę do szpitala. Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko wróciło do normy. Do przeczytania za tydzień.
dzag, jedziesz na Ujastek? dobrze, że wyłapane na czas, napisz coś do nas albo jak chcesz możesz mi zostawić lub komuś innemu nr tel żebyśmy wiedziały co u Was.
irrison, jak mój M je jabłko, to mam ochotę go udusić
irrison, jak mój M je jabłko, to mam ochotę go udusić

Ostatnia edycja:
Summerbaby
Fanka BB :)
dzag, trzymaj się dziewczyno, będzie dobrze. Odezwij się jak bedziesz miała możliwość. Trzymamy kciuki!
asia.85 to są mężczyźni czytaj: kosmici, zaakceptuj to albo się nabawisz wrzodów... łatwo mi mówić - ja też z tych choleryczek jestem, talerzy nie tłukę od jakiegoś czasu bo mi parkietu szkoda - taki piękny a rysy potem zostają :-) ale co się nagadam to moje
asia.85 to są mężczyźni czytaj: kosmici, zaakceptuj to albo się nabawisz wrzodów... łatwo mi mówić - ja też z tych choleryczek jestem, talerzy nie tłukę od jakiegoś czasu bo mi parkietu szkoda - taki piękny a rysy potem zostają :-) ale co się nagadam to moje

reklama
M
milionka
Gość
Junior waży już 831 g
pleć ponownie potwierdzona bo bezwstydnie zawsze pokazuje klejnoty 
Przepraszam, że płakałyście przeze mnie
Przepraszam, że płakałyście przeze mnie