mala.di
Fanka BB :)
sopelek ja z tego co tak czytalam poza ulotkami informujacymi o tej opcji ktore tak strasznie to zachwalają to to sie niezbyt oplaca. Małe szanse dość, że ta krew w przyszlosci sie komus przyda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a przecie juz z 1.5 mies chodze z anemia.Jakas rozdrazniona jestem od wczoraj chyba hormony zaczynaja szalec tak jak na poczatku ciazy.
A wogole to probuje sie ubierac w malutkie ubranka,mowi ze ma dzidziusia w brzuszku.Codziennie bierze smoczek ,podnosi moja bluzke i mi go do pepka wciska zeby dzidzius sychal,albo butelki na mleko przystawia do pepka i daje dzidziusiowi mleczko
ja nie wiem jak to bedzie jak ona taka zazdrosna.Dzidzius bedzie sychal jednego cyca a ona drugiego Jak zobaczy ze sie rozbiore to drze sie dawaj mleczko troche sie obawiam zeby mnie nie gramsnela zabkami i nadstawiam cyca a potem jak czuje jej zabki to uciekam.Jest kupa smiechu:-)
; Placek z rabarbarem [[url]www.MojeCiasto.pl] - YouTube[/URL], ale za to tutaj w krótkim ujęciu pokazuje kobieta, jak obrać rabarbar: Jak obierać rabarbar - KOTLET.TV - YouTube. Tu kolejny przepis: Ciasto drożdżowe z rabarbarem | PozytywnaKuchnia.pl - YouTube. I ostatni z przepisów, na którym trochę więcej kobieta poświęca uwagi przygotowaniu rabarbaru: Ucierane ciasto z rabarbarem - Kotlet.TV - YouTube
?

3.06 ma urodziny, a stwierdziła, że chce na zaczać robić profesjonalne zdjęcia, to jej się do aparatu dołożę i w ten sposób mam dzień matki i urodziny z głowy, gorzej, że mąż ma 10.06, tak myślę czy na komplet patelni się nie obrazi...Sopelek ja nie chcący na FB kliknęłam coś i mnie wylosowali, że mam 500zł tańsze "składowanie" krwi pępownowej, jak chcesz mogę ci wysłać tego e-maila z ofertąkoszt duuuży
Mała.di, gdzie można nabyć ten krem krugera? To jest dostępne w sklepach, czy robi się samemu?

. Ja to myślę, że najważniejsza jest woda na poród i karta ciąży i o tym w razie czego nie chcę zapomnieć.
wypatrzyłam komplet 5, z patelnią do grila, nawet do naleśników i wiem z jaką czułością ogląda w sklepie, ehh wydam 3stówy, ale zapewnię sobie pyszne posiłki
hahah tylko muszę kupić na allegro z jego konta tak żeby się nie dowiedział
a z bielizną, to bym musiała na słonia kupić
ja teraz chodzę w stanikach sportowych, najlepszy mój zakup ciążowy 
może mi jutro ten potwór odda moją grzeczna Laurkę 
po 3 rż podobno jest łatwiej.