Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

przepraszam fladra bo moze CIe urazilam tym moim wspominaniem o nie chodzenie na fitnes, ale mnie az ciarki przeszly... dlatego bo staralam sie o dziecko ponad 3 lata, leczylam sie na nieplodnosc i jak sobie pomysle ze moglabym ta mala kropeczke stracic z powodu cwiczen ,upadku lub innych rzeczy to az mi sie zimno robi... Jestem chyba bardziej wyczulona na to niz kobieta ktora sie nie leczyla i nie myslala obsesyjnie o tym kiedy w koncu nadejdzie ten dzien... Czulam sie troche wybrakowana a teraz oddalabym wszystko by moje dziecko bylo zdrowe, jestem w stanie sie poswiecic i wiem ze gdyby byla taka koniecznosc to lezalabym cale 9 miesiecy ale i tak bym byla szczesliwa ze mam pod sercem dziecko...
oszzz wygadalam sie![]()

Dobrze, że masz wizytę w poniedziałek... Odpoczywaj dużo w ten weekend!Plamienie trwa drugi dzień.

ćwicz mięśnie Kegla

które zamykają się w pętlę: lęk - skurcz - ból... - dyrdymały to są;-) myślisz tylko o bólu bez względu na to jak przygotujesz się w ciąży)

Popieram! Czas zacząć się wsłuchiwać w instynkt.mysle ze kazda mama wie podswiadomie na co moze sobie pozwolic a na co nie