reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2012

Irisson ja wiem :-D schowaj połowę zabawek :cool2: serio mnóstwo tego ma. jak będzie miała mniej to się więcej sama pobawi i będzie spokojniejsza, bardziej skupiona a jak jej potem zrobisz podmiankę będzie przeszczęśliwa. U nas jest zasada, że wyciągamy nową zabawkę jak schowamy starą ale nie wiem od kiedy obowiązuje.:zawstydzona/y:

reklama
właśnie wiem z tymi zabawkami, ale nie mam jakoś siły na większą selekcje, teraz zauważyłam, że najlepszą zabawka jest mama :cool2:

Widze ze troche dopisalyscie jak odeszlam od laptopa na 3 godz;-)Bylam w ogrodzie.Wreszcie widac jakies warzywka,ale za to ledwo sie dowloklam do domu tak mnie wszystkie kosci bola.Teraz jak siadlam to znow pewnie nie wstane.Zjadlam truskawki ze smietana z wlasnej hodowli:-)Poszlam z luizka na truskawki i specjalnie szlam pierwsza , omijalam czerwone zeby nauczyla sie ktore sa dojrzale.skubaniec ani jednej zielonej nie zerwal tylko czerwone.taka to juz madra bestja.A wogole to zaczela mnie oklamywac i skarzyc na mnie.
Irisson dobre dobre to ja tez jutro do poludnia jak tornado przejdzie zrobie zdjecie:-DTy sie wycwanilas i zostawilas tylko duze zabawki a ja swojej nakupilam wszelakiego rodzaju,,drobnice''i szlag nmie trafia.Jeszcze troche i wyrzuce to do smieci.A no i pelno mam pustych pudeleczek,zakretek,korkow itd bo to najlepsza zabawa .Jak wyrzuce,przyniesie od tesciow.
A rano mowilas ze potwor ci oddal grzeczne dziecko:-D
Ja bylam dlugo w szpitalu z luizka i nie mialam pokarmu .To dziecko cale dnie i noc wisialo przy cycu .Polozne mowily ze pokarm pryjdzie ,nie zlecaly dokarmiania i to dziecko jak nie wisialo przy cycu to sie darlo do wypuku.wkoncu zaczelam pic herbatki laktacyjne,to leciala sama woda.luizka zaczela chudnac i wreszie zarzadzily dokarmianie.Dwa tyg nie spalam,jak przyszlam do domu myslalam ze oszaleje ze zmeczenia.Kazda minuta to wiecznosc.A w dzien za ch...nie moglam spac.Pierwszy miesiac to koszmar.Jak wyskoczylo cisnienie ,nie dawalam cyca.Tz podrzucal nieraz tesciowej na noc luizke i powoli odzylam.Zaraz potem wyjechal w delegacje,wrocilam do domu i na zmiane z mama wstawalysmy jakby nie to to bym chyba padla.A teraz to nie wiem jak dam rade.Moze tz znow wyjedzie i wroce do domu

Wrócilam do was po "wakacjach"w polsce:tak:

Olga ile Natalia miala jak ja kapalas na tym filmie? slodziutka jest:tak:
Irisson wow ile zabawek,Faktycznie posegreguj i skowaj polowe:tak:
My dzis nad morzem urzedowalismy i mi stopy opalilo :cool::eek::-) a cala bylam posmarowana :-D

reklama
Już jestem w domku:) Wizyta u lekarza udana-opis w odpowiednim wątku:) po wizycie pyszny kebab:)
teraz truskawki ze śmietanką i zaraz lulu:)

Do góry