reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2012

reklama
Hej mamuśki:)
Ja tam już do kina nie chodzę nie daję rady tak długo usiedzieć nie wiem czemu ale mi nogi za bardzo drętwieją - mam nadzieję,że nadrobię jak się dziecię urodzi,mleko do butli w dla mnie wychodne.
Ja dziś po glukozie ale nic nowego to dla mnie więc przeżyłam teraz czekam na wyniki ale odbiorę dopiero po długim weekendzie wizytę mam 7 maja. A rano jeszcze muszę zrobić cytomegalię.
Aga a gdzie twoja ANIA:) najważniejsze,że zdrowe kochana.Czy jutro spotkanie Warszawianek aktualne???

kimnęłam 2 h :-D:-D ja zasnę w dzień, w nocy, lubię spać i jeść jak Laurka, ona mi śpi od 19:30 do 7:30 i w dzień od 12 do 15 :cool: ale już mi zdążyła wywalić całą kaszkę w kuchni :szok: jak diler narkotykowy mam wszędzie biały proszek...
kurcze też tak macie dziewczyny, bicie ciepła i zimna? nie wiem czasem czy mi ciśnienie nie skacze :eek: jakoś nie bardzo się teraz czuję, mam nadzieję, że to jednodniowy kryzys, bo w środę babcie do sanatorium wysyłam i jakby co mi nic mama nie pomoże przez 3 tyg. :eek: przez to że mi siadły siły, jakiś dół ciążowy mam, Doti mówisz, że zleci ? do Euro jest 45 dni...

Hej dziewczynki
Olga witaj, fajniutko że już się ogarnęłaś i wróciłaś pisać o swoich psiakach, córeczce i perypetiach domowych :-D

Witam nowe sierpnióweczki :-D

Ja od rana u lekarzy, najpierw glukoza, potem kardiolog i ekg. Jutro mam rano USG serca, mam nadzieję, że moje palpitacje nie są wynikiem żadnej choroby. Pewnie będę miała ten fenoterol tak jak niektóre z Was, nie chcę żeby mi serducho wysiadło :-(
W piątek byłam znów u endokrynologa, ale na razie nic konkretnego- tylko większa dawka jodu. Za 3 tygodnie znów badania i zobaczymy...

A tak w ogóle to mam chorego kotka. Moja kicia kilka miesiecy już choruje. Kuleje, ma jakiś przykurcz w łapce. 3 tygodnie temu była na RTG dostała antybiotyki, znaleźli jakieś zgrubienie w stawie miednicy- zapalenie albo nowotwór. W sobotę wyszło że to jednak nowotwór. W tym tempie rozwoju choroby ma jakieś 2 miesiące życia :-( Kolejnego kotka będę musiała w swoim życiu uśpić... Straszne to życie, jedno się rodzi, drugie umiera...

U mnie dziś żeberka w sosie, oczywiście mama zrobiła :-D

Acha no i w weekend kupiłam dwa pajace z motywem świątecznym- bożonarodzeniowym- rozmiar 68- z 5-10-15 cudne są :-D

Dziewczynki trzymajmy się dzielnie :-Dtak szybko nam te suwaczki się przemieszczają- zanim się obejrzymy będziemy miały dzidzie przy sobie :-D

hej dziewczynki po weekendzie:tak: u nas deszczowo pochmurnie zimnoo brr nawet burze przeszły- akurat jak wracałam z zakupów z Młodym ale zmokliśmy, więc siedzimy w domu dziś a co za tym idzie dom do góry nogami:-D:-D

Marta, Witaj i rozgość się u Nas:tak:
bejbi dzieciaki chłona od Nas, nawet nie wiemy kiedy- więc rób dobry przykład. A jeśli chodzi o sikanie w nocy przez 3 latke, my teraz odzwyczajamy Młodego też 3 lata i to samo raz sika w nocy raz nie. Ale ceratka pod prześcieradło, spodnie na zmianę i można przetrwać dla Dobra - czyli Pielucha Aut całkowicie:tak:
Olga Witaj ponownie u Nas:tak: Super, że psiaki są wolne od chorób i mają czyste geny;-) Wrzuc przepis do watku- bo ciekawie i smakowicie brzmi ta zapiekanka:tak: U mnie dziś pora z kurakiem zapieczona w piekarniku i zupa marchewkowa.
Doti jak o północy chodzi spać?? Mój jak zaśnie po 21 to szok jest, że szaleje tak długo najczęsciej po 20 już spi padniety bez drzemki w dzień (ubolewam nad tym strasznie:-()
Ja się już nie mogę doczekać porodu i zobaczenia mojej kruszynki:-D Ale zleci szybko tak jak pisze sopelek chwilka i będziemy się chwialić swoimi Skarbami:tak:sopelku duzo zdrowia kochana
;-)
agnieszka
gratulacje chłopaka:tak:
marcia ja uzywałam najpierw proszek Jelp potem Dzidziuś (bo dużo tańszy)a różnicy nie widziałam żadnej, tak samo dobrze wypierały plamy. A jak młody miał jakieś pół roku zaczełam sprawdzać z proszkiem naszym nic się nie działo więc prałam w normalnym.

reklama
witajcie:-)

my z mężem do kina ostatnio chodzimy co środę:-) odkąd jest ta promocja ze 1+1 GRATIS, w zeszłym tygodniu byliśmy na NIETYKALNI polcecam - komediodramat daje do myślenie bardzo!!

a w sobote bylismy na pizdzama party i super było!!! strój nasz powalił wszystkich na kolana:-)

ja juz plany na wakacje zrobiłam..wyjazd do Rusinowa 25.08 tylko mam plan urodzić w 38tc!!!!!!!!!! :rofl2::rofl2::rofl2:

mam ochote na orzeszki...

Do góry