reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2012

a ja opanowalam dom, nawet odkurzacz umylam filtry i pojemnik :) i teraz juz tylko ziemniaczki przygotuje i miesko z pieczeni wczorajszej pokroilam i zapieke z sosem, i juz padam, jestem zmeczona i chce mi sie spac :/ szukalam na ebayu lozeczka, chce takie ktore potem bedzie lozkiem, wole dac 50f wiecej niz kombinowac za 2 lata
no i auta szukamy, musimy sprzedac nasza kochana beemke i kupic kombi, ale zanim to nastapi to trzeba miec cos zeby jezdzic, wiec kupujemy auto dla mnie, a tymczasowo bedzie sluzylo i mojemu M.
no i dobra, pewno juz dzis nie przyjde, jutro rano bede
trzymajcie sie kobietki w tych Waszych upalach i uwazajcie na siebie :*

reklama
Młody sie właśnie kąpie- juz 30 min w wannie siedzi- ja na pralce i mam czas zerknąć do Was. Dzień intensywny bardzo- jak już mały jest to czasu na odpoczynek już nie ma tak wiele. Na wieczór dziś planuje łózko i szybki sen-tego mi trzeba bo cały dzień ziewam:tak:
A w środę planuje wysłać na noc młodego do dziadków a w domu zrobić jaką romantic kolacyjkę i pobyć trochę ze swoim- bo ostatnio to taki kryzys mamy, że wogóle nie rozmawiamy tylko burkamy na siebie, wczoraj mieliśmy poważną rozmowę,że musimy zacząć walczyć bo sie chyliło ku upadkowi wczystko. Ehh

Jestem pierwsza...

Ciezko mi sie spalo caly czas duszno i goraco mimo ze ja z tych zmarzluchow jestem, otworzylam nawet w nocy okno a dodam ze u nas w uk ni ema za pieknej pogody slyszalam tylko ze leje deszcz.

Witaj Kruszki milo ze wrocilas :) szkoda ze Twoj promyczek probuje zataic sprawe plci , ale pewnie dlatego ze chce Ci zrobic niespodzianke ;) a jakie masz wewnetrzne przeczucie odnosnie plci ?

Witajcie rowniez nowe osoby na forum ;)

Bylam wczoraj u fryzjera by podciac koncowki i pozbyc sie troche pruchna, (czyt. pozostalosci po blondach) no i samopoczucie troszeczke lepsze do tego miska malin i truskawek zajedzona jogurtem z mango :D bardzo yummi.
Planow na dzisiaj nie mam chociaz mam ochote na mrozona carmel frappuccino ze Starbucksa :D ale do niego 20 kilometrow ;/

Exotic, ale mi narobiłaś ochoty na tą kawkę- frappe jak najbardziej,a obiecywałam sobie, że jak najmniej słodkiego. No cóż. Tyję na potęgę, więc kawka w tą kawka w tą. Jednak dzisiaj tylko pozostaje mi z mlekiem na domowym balkonie;-)

no to nie wiem o czy mam pisac ,bo wydaje mi sie ze wszystkie tu od czasu do czasu narzekaja i jest ok.
exotic
przez ciebie wyciagnelam truskawki z zamrazarki:-)Masz szczescie ze mialam;-)
Chcialam was zapytac o wyniki glukozy bo mi wyszedl cukier na czczo 70 a po 50 g 137 i myslalam ze jest ok a tu gin powiedziala ze teraz normy sa inne bo powinien byc do 120.Wszedzie pisza ze do 140.Tym sie wkurzylam wczoraj.Znow mam robic badania na hemoglobine glikozydowa i glukoze 75.Za dwa tyg.Niech to szlak.A i mam mierzyc cukier glukometrem i znow dziamdziolola o szpitalu bo musi miec podstawy do tego zeby wyslac mnie do diabetologa.Kuzwa przeciez jeszcze nie wyszla ta cukrzyca.was nie strasza szpitalem tylko od razu diabetolog a w Pulawach to jakies beznadziejne zwyczaje.Asia ,Karolina podpowiecie cos na temat tych wynikow?A no i znow dzidz za duzy wedlug niej i ja za duzo przytylam.Teraz kazala sie odchudzac.I duzo pic zeby male sie nie przegrzalo.Sory ze pisze na tym watku ale tu wiecej dziewczyn zaglada i jest szansa ze szybko ktoras odpowie.No i bedzie prawdopodobnie cora druga:-)

Doti co nas nie zabije to wzmocni, ja czytałam, że dla glukozy 50g jest właśnie 120, ale wiesz to z internetu....:zawstydzona/y: a ile Ci wyszła Mała? i ile przytyłaś od ostatniej wizyty, bo mnie chyba waga oszukała i wyszło, że 3kg mam do przodu od ostatniej wizyty :szok:

my zaraz się pakujemy na plażę :-D Laurce kupiliśmy wczoraj kosz zabawek do piachu, więc będzie zabawa :rofl2::rofl2:

reklama
Do góry