reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2012

Doti, ja mam trochę inne wartości, a z matematyki jestem noga:-(. Więc tak mój gin robi od razu 75 obciążenie. Na czczo miałam 4, 6 mmol/l, po 2 h miałam 7,36 mmol/l. Norma jest do 7,8. Powiedział, że nietolerancja glukozy jest od 7,8 do 11, 5 chyba a powyżej tego to już rozpoznajemy cukrzycę ciążową. Wynik mam przy granicy więc nakazał dietę cukrzycową, z cukrów prostych zezwolił tylko na kwaśne owoce i to tylko warunkowo żebym nie miała problemu z wypróżnianiem. Wy piszecie o innych wartościach więc znalazłam w necie coś takiego, jest fajnie napisane.
Mnie straszył szpitalem, ale odnośnie zaleganie kału w jelitach:-(

Badanie glukozy we krwi - Wszystkie artykuły | abcbadania.pl

reklama
dzien dobry laski!
wiec wlasnie wstawiam filmik z ruchami z 22tygodnia to wrzuce linka do tematu z ruchami malenstw
jak zrobie znowu aktualniejszy to wzruce znowu, ale mialam tylko ten jak bylam w PL :)
dzis do pracy na wieczor
Witaj Kruszki milo ze wrocilas :) szkoda ze Twoj promyczek probuje zataic sprawe plci , ale pewnie dlatego ze chce Ci zrobic niespodzianke ;) a jakie masz wewnetrzne przeczucie odnosnie plci ?
no wlasnie nie wiem :/
a Kochana kiedy idziesz na maternity? ja nie wiem ale planuje gdzies w 30najwczesniej, to bedzie poczatek czerwca, ale jakos nie moge sie zdecydowac, a powinnam zaniesc dzis pismo :/

Hej! Kruszki czemu musisz zaniesc juz pismo,poganiaja cie w pracy? Bo mnie nie i dlatego ja sobie jeszcze nie wymyslilam dokladnie,nikt mnie nie popedza to czekam jak najdluzej zeby zobaczyc ile urlopu mi zostanie. Musze chyba w magiczna ksiazke znowu zajrzec coby wiedziec kiedy najpozniej moge sie zdecydowac:)

Hej! Kruszki czemu musisz zaniesc juz pismo,poganiaja cie w pracy? Bo mnie nie i dlatego ja sobie jeszcze nie wymyslilam dokladnie,nikt mnie nie popedza to czekam jak najdluzej zeby zobaczyc ile urlopu mi zostanie. Musze chyba w magiczna ksiazke znowu zajrzec coby wiedziec kiedy najpozniej moge sie zdecydowac:)
no trzeba 28dni przed pojsciem uprzedzic pracodawce, wiec musze napisac kiedy definitywnie odchodze, na pewno bede do konca maja pracowala, ale dalej juz chyba nie, przeszkadza mi brzuchol w pracy, nie moge stac przy zlewie, ciezko mi sie schylac do lodowek, nie mowie juz o zmieceniu resztek zamieciony z podlogi :D po prostu czuje sie bardzo niekomfortowo poniewaz brzuch idzie do przodu, jak taka pilka wsadzona ktora z dnia na dzien rosnie i rosnie :) poza tym jak tak patrzec na ta srednia co wyliczaja to chyba najlepiej bedzie mi odejsc wlasnie na poczatku czerwca :)

hej Dziewczyny !
Przepraszam że tak długo nie pisałam ale miałam osobiste problemy które ni pozwalały mi na odwiedzanie forum, na szczęście jest już o niebo lepiej wiec nie będę musiała się martwić, u mnie wyprawka już skompletowana dla maluszka poprane poprasowane i schowane w miejscu gdzie powinno oczekiwać mojego synka.Dla siebie jeszcze nic nie mam ale to spowodowane jest moim lenistwem i szałem zakupów dla dziecka.Mam nadzieje ze u was wszystko w porządku i że też nawet pomimo upałów macie miłe nastroje.Pozdrawiam;-)

przez ta pogode mozna wybaczyc kobiece humory, ja to tam zwlam wszystko na hormony ;-) przeciez my teraz z samych hormonow zbudowane jestesmy :-)

Kruszki sorki ,moze powinnam w inny sposob to napisac ,ale to nie bylo zlosliwie.Masz racje ze to powinno byc w watku o wadze ale irisson zapytala tutaj wiec coby nie szukala tutaj odpisalam.Moge oczywiscie wykasowac bo przenosic nie potrafie.

reklama
niee nie przenosze nic :) tylko musimy sie pilnowac bo sie zrobi balagan, same wiecie jak dziewczyny wejda i sie wlacza to nie opanujemy, a potem nawet jak sie posty wytnie to takie puste dziury zostaja :)
i sie czyta bezsensowne texty
dziewczyny u nas tak wieje, ze mi kosze lataja po podworku! i powinnam zaczac gotowac obiad, i pojsc po pieniadze do bankomatu ale siedze w szlafroku i nie moge sie podniesc, czekam az bateria w lapie bedzie na 1% :p hahaha
no posprzatalam wczoraj to nie musze dzis nic poza obiadem zrobic :) a wszystko dzisiaj pojdzie z mrozonek bo sie zcwanilam i kupilam woreczek warzyw na lenistwo :D

Do góry