reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2012

mam dzis dzien pełen wrażen!! zawał murowany...... najpierw ex mąż esemesy mi pisze dlaczego nie wysyłam mu alimentów lub jego matce jak juz Robert ze mną nie mieszka??!! nie odpisałam mu jeszcze ale zdążyłam się juz dowiedziec ze ***** może... Robert jest pełnoletni i to jemu do ręki mogę płacić te 300zł ale z wiadomych względów czyli rozpieprzenia pewnie tej sumy przez niego w mig jeszcze w tym tygodniu złoże wniosek do sądu o zmniejszenie alimentów... w ten weekend popił za dużo i zgubił portfel z dokumentami i naszymi kluczami do mieszkania których nam nie oddał!!! zamek juz wczoraj wymienilismy ale na wyrobienie dokumentów mu nie dam złotówki zapewne babcia mu da.... ten chleje a ta mu za to jeszcze płaci....

po godzinie siedze sobie z Adasiem zasypiał własciwie mi na rękach... domofon.... czy to .................???? serce mi zamarło..KONTROLA ZUS!!!! o mały włos by nie zemdlała, byłam w domu na zwolnieniu więc wyszło ok ale sam fakt...........zdąrzyłam Małego odłożyc do łózeczka....

ja to bym mogła wszystkie dzieci brac!!! gdybym tylko miała lokal i troszke wiecej kasy to bym założyła taki punkt dziecięcy.... ale w domu warunków nie mam więc góra dwoje dzieci moge miec...

reklama
Irisson może im się siusiu chciało i nie trafiły?
Ddzag cieszę się, ze się udało z tym kredytem. A w związku z lodami czuję się rozgrzeszona;-)
Summerbaby ja termin wg USG mam też na 9 sierpnia i wg obliczeń podstawowy macierzyński do 26 grudnia, a potem biorę 4 tygodnie dodatkowego i zaległy urlop do 1 marca i potem wracam. Ze starszym wrócłam jak miał 6 miesięcy. Życie jest życiem. A o tym co myślę o powrotach juz sie dzieliłam. Ja tam nastawiona jestem na jakosć kontaktu z dzieckiem. A żłobek żłobkowi nieróny. Mój Młody chodził przez rok i teraz jak myślimy co z Maćkiem to on mówi, że zna dobry żłobek. To chyba najlepsza reklama;-)

Witajcie,

mój nastrój też dosyć kiepski. Nic mi się nie chce po tym intensywnym tygodniu i weekendzie. Demon sprzątania mnie jakoś nie ogarnął i ogarnąć na razie nie chce. Właściwie nic mi się nie chce. Mój M ma w niedzielę urodziny, nawet nie mam pomysłu co mu kupić. Żartował sobie, że mogę mu zamówić łopatę na Allegro, ale to by było chyba przegięcie - nie planuję go przecież zakopywać :-D

Nawet nie mam sił pisać... może innym razem :baffled:

Irisson twój mąż jest kucharzem, że taki prezent? Bo to bardziej taki prezent jak dla Ciebie.
Mój ma urodziny 20.06 ale jeszcze się nie określił co chciałby dostać, wiem że marzy mu się gra diablo III ale czy będzie miał czas by w to pograć (on w ogóle nie gra w gry ale ta jeszcze ze studiów mu się podobała).

Sempe kontrola z ZUS, łooo matko a to oni często tak wpadają? Co Ci sprawdzali?

Sempe właśnie tez miałam pytać jak ta wizyta wyglądała?

Karenm ja umiem tylko podgrzać, mój mężuś u nas gotuje :tak: a że przy każdej w wizycie w sklepie z namaszczeniem ogląda dobre patelnie, to mu kupiłam, sam sobie wybrał, więc mocno zadowolony :tak:

Dziewczyny mam lenia totalnego nic mi sie nie chce leze na kanapie i ogladam ukryta prawde na tvn bo nie moge sie zmobilizowac do zrobienia czegokolwiek :) moze ktos z was wpadnie i pomoze mi posprzatac mieszkanie na blysk hehe :p

Poszlabym do kawiarni na ploty ale nie mam nawet z kim kazdy zajety :(

U nas też mąż gotuje, tak to już jest jak się jest córką szefowej kuchni. Tyle, że mój nie pała miłością do gotowania a robi to bardziej z potrzeby zjedzenia obiadu:)

Witam mamuśki.
Ja już dzisiaj z mamą w Castoramie byłam, kupiłam płytę osb i gąbkę, jeszcze muszę dobrać materiał i będzie my robiły zagłówek do wyrka, żeby mi się wygodnie karmiło i opierało nie o gołą ścianę.

Na 18.30 idziemy z M na szkołę rodzenia, dzisiaj będą ćwiczenia i rozmowa o sexie w ciąży. Mój M ostatnio na propozycję, że może byśmy się pokochali, powiedział, że i owszem, ale mały musi wyjść z pokoju... ot i taka rozmowa z tym moim M. Może mu dzisiaj coś przetłumaczą i zaznam pierwszego od Andrzejek sexu...

Nie wiem co na obiad, na pewno mizeria i młode ziemniaki, ale jakie mięcho? idę coś wymodzić. Papa

reklama
Do góry