hej.
do pediatry jezdze prywatnie, bo ten z mojej wsi nie bardzo mi przypasowal i przymuje do poludnia, a ja wole sama po pracy jechac.
madziaSek udanego pobytu u rodzinki, ja dzisija tez jakde z mala do mamy, jutro jest msza za moja babcie, zmarla rok temu, a ta data zawsze bede pamietac , bo to byl moj termin z OM.
Milka jakas marudna jest od 2 dni i sie czesto budzi, slini sie na potege i puszcza babelki ze sliny

. nawet w sobote nie da pospac, a dzisiaj to na rekach ja usypialam bo marudzila. nie wiem co jej jest
Kupciusia, u malej hemoglobina byla 10,5. czyli w dolnej granicy, ale hematokryt ma nizszy 29,9, za duzo plytek krwi. Mowisz ze po tym actiferolu Hania nie mogla kupy zrobic? Niby jest lepszy i nie powoduje rewolucji brzuszkowych, u nas i tak sa caly czas

.
Na szczescie mala pije ten obrzydliwy Nutramigen, jak go sprobowlam, to az mnie cofnelo. nie wiem jak jej to moze smakowac, ale narazie nie ma poprawy, dalej jej w brzuchu jezdzi i sie odrywa od butli
ewelinka, mojego z cyca tez nie chciala

jakies anty-mleczne mam dziecko, ale za 2-3 tyg pierwsze jabluszko i marcheweczka:-)
monikase witaj, śliczny maluszek:-)
a suwaczek wstawiasz tak
Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com tu sobie moderujesz suwaczek, wpisujac wszytskie dane i na koncu pokaze
BBCode, kopiujesz ten link, pozniej na swoim profilu baby boom, klikasz na rozowym tle funkcje forum->ustawienia-> po lewej stronie masz moje ustawienia->edytuj sygnnaturę, pojawi sie okno i tam masz taka niebieska kulke "link" i tam wklejasz ten link..... uff ale to skomplikowane

nie wiem czy z tego opisu cos zrozumiesz:-)