Cześć dziewczyny !
Troszkę was podczytuje ale nie miałam okazji odpisać :-)
U nas w miarę dobrze. Kubuś mało płacze i jest wesoły i strasznie dużo „gada” ale niestety podejrzewam u niego alergię.. pewnie skaza białkowa.. byłam już u dwóch lekarek w naszej przychodni i co jedna to lepsza eh.. chciała mi wcisnąć maść ze sterydami ;/ ( maluch ma suche plamy na brzuszku i buzi..)
Na razie dajemy mu fenistil w kropelkach i smarujemy maścią z witamina A i na szczęście jutro już mamy umówioną prywatną wizytę z podobno świetnym lekarzem zajmującym się niemowlakami :-)
Mam do was pytanko bo lekarka mnie trochę wystraszyła.. Kubuś jak miał niecały miesiąc to już fajnie podnosił główkę, a teraz wydaje mi się, że robi to z lenistwa.. bo zamiast podnosić na brzuszku główkę to odwraca głowę na bok i ssie rączkę.. lekarka stwierdziła, że powinien już super się podnosić nawet na plecach i dała nam skierowanie do neurologa;/
Czy wasze maluchy już podnoszą główkę nawet na plecach?
Widzę, że pisałyście o spaniu :-) u nas ostatni tydzień jest super.. Kubuś zasypia o 21 a wstaje o 5/6 rano!
Taka j., ja też bardzo chciałam, żeby chrzestną była moja siostra ale niestety proboszcz nie wypisał jej zaświadczenia bo jest po ślubie cywilnym;/ trochę tego nie rozumiem bo to chyba nasza sprawa komu powierzamy nasze dziecko..
Co do kg to mnie zostało jeszcze 3kg.. i straszny brzuch z mega rozstępami

aaa no i biodra też mi się wydają ogromne !! powinna już dawno zacząć ćwiczyć, ale tak to jest jak się ma słomiany zapał ;P
Maciejka, gratuluje chrzcin córeczki !!:-)
W ogóle to mój synek strasznie się drapie ! normalnie do szału mnie to doprowadza, bo potrafi buzie podrapać aż do krwi ! Dzieje się tak też u was ?