reklama
Aurelia250
Fanka BB :)
Może i tak jest w moim przypadku.
Dziewczyny robicie jakieś postanowienia noworoczne. Ja w ubiegłym roku postanowiłam się odchudzać. Słowa sobie dotrzymałam. Teraz tak sobie myślę, co by tu sobie obiecać co by było wykonalne. Może mniej się denerwować, robić więcej maseczek co by się za szybko nie zestarzeć bo chyba na nic innego czasu nie znajdę
Dziewczyny robicie jakieś postanowienia noworoczne. Ja w ubiegłym roku postanowiłam się odchudzać. Słowa sobie dotrzymałam. Teraz tak sobie myślę, co by tu sobie obiecać co by było wykonalne. Może mniej się denerwować, robić więcej maseczek co by się za szybko nie zestarzeć bo chyba na nic innego czasu nie znajdę
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Aurelia no właśnie, przy dziecku ciężko o postanowienia a jak dzieci jest więcej to już w ogóle. Ja chciałabym zrzucić 5kg bo mi się przytyło ostatnio i przypilnować starszego synka bo mu się charakterek robi nieładny. W sumie tyle.
kulkaPrzytulka
Serdecznie gratuluję! Śliczny chłopczyk
zdrówka życzę
Aurelia250
Śliczny jest, Jagoda gratulacje.
Napisz jak możesz, ile wazy, ile mierzy i tak w ogóle. No strasznie ciekawa jestem.
Napisz jak możesz, ile wazy, ile mierzy i tak w ogóle. No strasznie ciekawa jestem.
Grinula
O wow weszlam po dlugiej przerwie, a tu taka niespodzianka
Jagoda gratuluje sliczny
) odezwij sie jak sie macie!pewnie juz w domku.
U nas ok
Gosia przeszla wirus bostonski w grudniu,ale krostki zniknely bez sladu....
Mialysmy miec teraz szczepienie na 1,5 roku, ale przenioslam na za tydzien, bo wrocilismy z wyjazdu i nie chcialam jej dodatkowo obciazac...
Gosia sie rozgadala, gada pojedyncze wyrazy i np "jaja nie ma" to znaczy nie ma jasia
U nas ok
Gosia przeszla wirus bostonski w grudniu,ale krostki zniknely bez sladu....
Mialysmy miec teraz szczepienie na 1,5 roku, ale przenioslam na za tydzien, bo wrocilismy z wyjazdu i nie chcialam jej dodatkowo obciazac...
Gosia sie rozgadala, gada pojedyncze wyrazy i np "jaja nie ma" to znaczy nie ma jasia
reklama