reklama

Sierpień 2013

reklama
Żabila superrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Spkojnych 9mcy !!! oj szybciutko poszło !!! ale fajna nowina !!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
u nas szok....Miki ma b.zły czas...ręce mi już opadają ze zmartwienia...
po 1 nie chce mi jeść...obiady to kosmos...to co uwielbiał juz też nie..... obiadów wiec nie jada lub są to 2-3 łyżki ;/ płakać mi się chce jak o tym pomyślę....
robie mu soki na wyciskarce...zawsze to jakieś witaminki...
po 2.... Miki ma masakryczny wyrzut nerwów-w nocy przebudza się i rzuca się po łózku...wygina sie ...no histeria.... wczoraj mu trochę melisy dałam...bo ja już kłębkiem nerwów jestem :( :( :(

Venicee bunt 2 latka się chyba zaczyna, mój jak mu coś nie podpasuje to też ma takie złości, że jestem zdziwiona, że dziecko w takim wieku tak może, nie wiem tak na prawdę co zrobić z tym, jakoś nie widzę, żeby samo miało przejść bo chyba tylko się wzmaga to wszystko :(

Zaczyna mówisz? on juz trwa jakiś czas...ale tak jeszcze nie było,żeby się rzucał ,prężył w NOCY ...bo w dzień to już raczej normalka ! ;/ Teraz wiem że bliźniaki były pod tym kątem mega grzeczne,rzadko miały napady buntu...za to teraz nadrabiają hahahaha:baffled:
choć moja siostra dobrze trafiła-dosyć zbędnych stumulacji-czyli komórka do ręki czy tv.....

Venicee fakt, że się pogłębia choć mam wrażenie, że jeszcze niedawno nie było wcale źle pod tym kątem, zobaczymy dalej co będzie. A o co chodzi z tą komórką i tv?

Skończyłam 3 mce!!!

IMG_20150511_201352.jpg

Załączniki

• IMG_20150511_201352.jpg
    IMG_20150511_201352.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 67
zabila gratulacje ☺, u mnie jeszcze 2,5 miesiaca i ania bedzie z nsmi, a z ta zloscia u mnie tak samo, wczoraj w nocy byla akcja ze nas bil, rzucal sie a za chwile juz sie smial, a pozatym od trzech tyg mamy wysypke. na brzuchu i nie wiem od czego

reklama
TakaJ z tym tv i innymi cudami elektroniki chodzi o to że unikac musimy ile się da...no w sumie na tv Miki ostatnio rzadko spogląda...ale komórki non stop by chciał nam porywac-a tam za dużo bodźców,mózg dziecka nie umie tego interpretować -w nocy przeżywa ten natłok -stąd może nasilenie złości i buntu....
Madziasek ale w domu macie śliczną księzniczkę !
Ewelnika...jejjuu 28tc?? jeju ale czas leci !!!!!!!!!!
my dzis mieliśmy szczepienie...mmr....kurde mam nerwa z tego powodu....oby nic małemu nie było...za mc pneumo nas czeka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry