reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

(...)
wiem ze na zdjeciach nie wyglada, ale z rozmiaru 34/36 zmienilam na 40 + te wszechobecne pryszcze i pyzata buzia ...ta ciaza uroku mi nie dodala a to jeszcze nie polmetek lol
Noooo to Kochaaana, wierząc w stare przesądy naszych babć i prababć, to Tadeusz będzie Megaprzystojnymsuperciachem :))))

PS: i tak będzie, bo Ty masz super urodę i tatuś przystojny, ale może jak tak sobie wytłumaczysz, to łatwiej Ci będzie ;)))

reklama
Damagi mam identycznie z ruchami. Też mi się chyba dziewczyna rozleniwiła :) Rano tylko bąbelki po śniadaniu.
Ja mam już 4 kg na plusie, ale to pewnie dlatego, że po pierwsze nie mogę za dużo chodzić, a po drugie ciągnie mnie do słodkiego masakrycznie - aktualnie wyjadam miód ze słoika :)

Nie przejmujcie się waga :) ciąża to jedyny czas kiedy powinno nam to przechodzić koło nosa.
Po porodzie będziemy mieć tyle latania przy bobo ze schudniemy raz dwa :-)

Ja mam 166cm wzrostu i przed ciążą ważyłam max 61kg. Teraz ważę 68... 7 kg w 3 miesiące. Nieco za duzio...

no to idziemy w jednych butach dzis rano 66kg, czyli +8kg (-3kg same cyce) :) o ile jeszcze by mi wisialy te kg, bo ubraniami mozna ukryc, ale mi sie chomikowe poliki i podbrodek zrobil i jest to nie do ukrycia :/

kurde caly ranek sie wleklam, sloneczko bylo, mialam sie ruszyc na miasto a teraz chyba chmury sie pojawily :/ pospiesze sie to moze jeszcze wroce zanim lunie

in tocz

To ja w ramach martwienia się wagą wsunęłam dwie michy fasolko-lecza :baffled: Chyba zaraz pęknę. A miałam jeszcze w planach mycie schodów dzisiaj,ale z takim brzuchem to mi się będzie ciężko schylać :baffled:

Witam kobietki:-)
Dwa dni się nie udzielałam i chyba nie da się Was nadrobić ...
Ja od soboty leże w łóżku.. ale dzisiaj już troszkę lepiej.. wczorajsza mikstura ( mleko z miodem i czosnkiem łe..) zadziałała:tak:

Co do wagi to ja też nie należę do najszczuplejszych.. przy wzroście 171cm ważę już 66kg:baffled: ( czyli 3kg na plus). U mnie ten problem, że wszystko osadza się na brzuchu i biodrach.. za to ręce i twarz mam strasznie chude..
Co do pogody, to u mnie pięknie ahh..:-) słoneczko świeci.. aż szkoda, że na spacerek nie mogę wyjść.. Ale co zrobić, zdrówko najważniejsze..

[SUP]Dzień dobry[/SUP]:-)

Mi się tydzień temu popsuła waga, i zastanawiam się czy ją naprawiać ( wymenić baterie:-p). Po co się stresować, a lekarzowi powiem, żeby się ze mną informacją nt wagi nie dzielił:-D
Ale odkąd zaczęłam się więcej ruszać ( basen, spacer z kijkami) to czuję się zdecydowanie lżej:-)

U mnie na obiad ravioli ze szpinakiem i ricotą. Mniam:-p wczoraj pół dnia z koleżanką robiłam, ale warto było:-)

reklama
Już dość narzekania o wadze bo kompleksów dostaję :(
Cwietka- strasznie mam ochotę na fasolkę tylko strasznie boję się o wzdęcia :( Od początku ciąży co zjem fasolkę to mam wzdęcia :( Dobrze, że jest Espumisan :)
Toska - też chciałabym umieć robić takie smakołyki :) Naucz mnie hihi Już kilka razy robiłam podchody do ravioli ale boję się, że mi nie wyjdzie.!!!

Do góry