reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

franek a jakie masz te szkła? ja ostatnio podejmowałam próby noszenia /kiedyś nosiłam i było ok/, chyba teraz acuvue miałam i tragedia, jakbym wiecznie coś w oku miała, takie wrażenie.. oczy zaczerwienione i bolesne

reklama
Ewcik, ja miałam dokładnie to samo po acuvue. Nie wiem co one w sobie mająJa od lat noszę soczewki, i tylko i wear, z visiona, a teraz spróbowałam air optix, bo w nich właśnie można spać, a w i wearach nie. Też fajnie się je nosi i można przysnąć nie bojąc się o siatkówkę oka:szok: / to są tzw day& night/:-)
marzycielka, dobrze że możesz rodzić naturalnie. To nie takie straszne, arekonwalescencja o niebo szybsza :-)

Witam się dzisiaj pierwsza:-D.Trochę poczytałam wczorajsze wypociny Wasze ale dość pobieżnie i później to nadrobię.Wczoraj mąż mnie zarejestrował do lekarza bo dostałam skierowanie na wykluczenie toksoplazmozy.Myślałam,że trochę poczekam ale jak pani w rejestracji usłyszała,że kobieta w ciąży, to uznała,że muszą mnie jak najszybciej przyjąć i jadę już dzisiaj.Mój gin powiedział,że to będzie tylko pogadanka bo igm mam ujemne a igg dodatnie i niby już to przeszłam...Ale zastanawia fakt po co on mnie tam wogóle wysyła.Niby musi i mam się nie martwić ale zobaczymy później...A w Olsztynie dziś pięknie słoneczko świeci:-D.Jak narazie nie odczuwam jeszcze tego,że mam wolne,zobaczymy,co będzie dalej.

Ewcik ja mam air optix ,dla mnie są super nic nie czuć że się ma na gałach i po wyjęciu oczy nie bolą

U was też piękne słoneczko??Kurczę czy to moje dziecko musi tak chorować,nadal trochę pokasłuje,chyba nas lekarz dziś czeka :baffled:Tu niby zdrowa przez dzień nie kaszle w nocy też nie a rano jak wstanie to ją trochę męczy.

Witam bez bólu głowy :D
Dolares, pewnie masz bardzo ostrożnego lekarza co woli dmuchać na zimne i dlatego Cię wysłał, spokojnie i udanej wizyty.

Franek, zdrówka dla Córeczki!

Wszystkim - spokojnego i dobrego, słoneczneeeeego dnia :D

Ja (o dziwo) też bez bólu głowy Witam Was dziewczyny :-)

Z takiego słoneczka nic tylko trzeba korzystać :-D Tym bardziej, że będzie z nami tylko do środy ponoć :sorry2:

Ja noszę acuvue advance with hydraclear i zbieram się psychicznie na operacje od kilku lat i się zebrać nie mogę bo nie wierzę żebym im się tam wyrwać nie próbowała jakbym widziała, że coś mi się do oka zbliża :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Cześć Kobietki :) W Warszawie piękne słoneczko, aż nie chce się siedzieć w domku :) Dzisiaj cały dzień jestem sama w domu M ma służbę i wróci dopiero jutro :( Ale na szczęście jesteście WY :) Czy któraś z Was zna się na laptopach? Otóż kupiłam wczoraj nowy laptop i jak piszę do Was to nie działa mi klawisz ENTER? M w pracy i nie mam kogo się poradzić :(

reklama
Witam się i ja:-) :-)Zenia mam to samo. Też się zbieram, i zebrać nie mogę bojak sobie obejrzałam jakby to miało wyglądać... to chyba mi się odechciało.:szok: Loleczka, u mnie też tak jest że jeżeli nie kieruje Cię firma to musisz płacić, ale ja idę wtedy do kadr i proszę o wystawienie skierowania np do okulisty, lub podstawowe badania, bo "czuję że mi się stan zdrowia pogarsza/wzrok/:-) i dają bez problemu skierowanie na badania dodatkowe.:-)
Franek, to my takie same soczewki nosimy. Naprawdę są niezłe.:-)
W Wawie, słoneczko świeci, mój batalion wymaszerował , aja mogę się oddać...sprzątaniu:-) Miłego dnia dziewczyny.;-)

Do góry