Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
/ to są tzw day& night/:-)
.Trochę poczytałam wczorajsze wypociny Wasze ale dość pobieżnie i później to nadrobię.Wczoraj mąż mnie zarejestrował do lekarza bo dostałam skierowanie na wykluczenie toksoplazmozy.Myślałam,że trochę poczekam ale jak pani w rejestracji usłyszała,że kobieta w ciąży, to uznała,że muszą mnie jak najszybciej przyjąć i jadę już dzisiaj.Mój gin powiedział,że to będzie tylko pogadanka bo igm mam ujemne a igg dodatnie i niby już to przeszłam...Ale zastanawia fakt po co on mnie tam wogóle wysyła.Niby musi i mam się nie martwić ale zobaczymy później...A w Olsztynie dziś pięknie słoneczko świeci
.Jak narazie nie odczuwam jeszcze tego,że mam wolne,zobaczymy,co będzie dalej.
Tu niby zdrowa przez dzień nie kaszle w nocy też nie a rano jak wstanie to ją trochę męczy.
Tym bardziej, że będzie z nami tylko do środy ponoć 

Loleczka, u mnie też tak jest że jeżeli nie kieruje Cię firma to musisz płacić, ale ja idę wtedy do kadr i proszę o wystawienie skierowania np do okulisty, lub podstawowe badania, bo "czuję że mi się stan zdrowia pogarsza/wzrok/:-) i dają bez problemu skierowanie na badania dodatkowe.:-)