reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2013

reklama
Jak byłam na koncercie COMY, to widziałam kobitki w wysokich ciążach, a nawet z dziećmi (takimi 10-12 lat), też wydaje mi się, że muzyka nie szkodzi w ciąży, ja bym szła :) ale najlepiej zapytaj doktorka swego :)

Dzięki za info o szpitalu św. Zofii. Moja koleżanka rodziła tam 3 lata temu, nie miała położnej, a jej lekarz nie miał akurat dyżuru i jest zachwycona. Druga rodziła w listopadzie, miała położną, jest zadowolona. Ja rozważam położną, bo ja panikara jestem... Mój dr tam pracuje, ale nie wiadomo czy będzie miał dyżur akurat...

Milia koncert fajna sprawa, idz tak ja radza Tobie dziewczyny ;-)
czemu bralismy pod uwage invitro... Dlugo sie staralismy, ja sie leczylam-stwierdzone PCO, laparoskopia, no i spelnialismy wszystkie warunki by zakwalifikowali nas do invitro, znalazlam nawet klinike ktora zwracala pieniazki jesli invitro by sie nie udalo :-D ale moj gin chcial jeszcze inseminacji sprobowac... Ale sie udalo bez!!! Chcemy jeszcze jednego dzidziusia w przyszlym roku, ale nie wiem w jakim stanie beda moje fatalne jajniki i czy bez leczenia sie nam uda ;-)

miliaa - słyszałam, że książka Felicjańskiej "wszystkie odcienie czerni" to marna imitacja trylogii Greya. Chciałam ją kupić ale po ostrych recenzjach jakie przeczytałam na jej temat odpuściłam sobie. Jak Ty ją oceniasz???

Madziula...nie czytalam Greya, bo sie balam tego erotyzmu:-D ja w ciazy i bez tego nie moge sie powstrzymac od napasci na meza:-D
ksiazke zaczelam czytac, wiecej powiem jak skoncze...poki co, bez wrazen, duzo erotycznych opisow, niektore niezbyt udane...historia po przeczytaniu 83 stron tez srednia. mysle, ze mozna przeczytac z czystej ciekawosci...

MadziaSek...kochana ja slyszalam, ze po pierwszej ciazy bardzo czesto zdarzaja sie dalsze ciaze i to bez problemu... ja mam sporo zamrozonych zarodkow, wiec z mezem sie smiejemy, ze bedziemy musieli po tej ciazy uwazac, bo jeszcze 11 dzieciakow na nas czeka;-):-D

(...)
ja mam sporo zamrozonych zarodkow, wiec z mezem sie smiejemy, ze bedziemy musieli po tej ciazy uwazac, bo jeszcze 11 dzieciakow na nas czeka;-):-D

Milia, toż to przysłowiowa drużyna piłkarska! :)))

Swoją drogą to niesamowite. Ciekawe co czuje taki człowiek, który później się dowiaduje, że powstał jako zarodek wcześniej, ale był zamrożony, niesamowite! To tak jakby był starszy o tyle ile czasu był w zamrożeniu, nie? :)

reklama
Witam dziewczyny :)

czy któras z Was się orientuje, jak wygląda przyjęcie do szpitala na poród, jeżeli chcę urodzić w innym mieście? Zapomniałam ostatnio spytać o to lekarza ;) mój lekarz pracuje w szpitalu w ościennym mieście (jestem z górnego śląska) i tak się zastanawiam czy mnie nie skierują do szpitala w moim mieście, ale mogę się mylić. Czy po prostu jak wejdę "z ulicy " i powiem że rodzę to muszą mnie przyjąć?

Do góry